03.07.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Rieker
Rieker
Z7984-14 14 Ocean
647 kr
inkl. moms

Kunddata

Rieker upplevs som normala i storleken enligt 9157 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi, Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

60000-90

Rieker Z7984-14 14 OceanOm du letar efter en damkänga som är lite annorlunda så är det här kängan för dig. Med en ljus och färgstark ulldesign och avtagbara fotbäddar är det här en unik känga. Den är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den slitstark och hållbar.

Skotillverkaren RiekerRieker grundades i Schwarzwald-regionen i södra Tyskland år 1874. Från början producerade Rieker skor för de välbärgade medborgarna i norra Italien. Företaget blev snart kända för sin höga kvalitet. Företaget har varit familjeägt i 5 generationer och engagemanget för kvalitet och stil har säkerställt en fortsatt tillväxt i 30 år. I början av 1970-talet inrättades ett nytt huvudkontor i Schweiz och produktionen flyttade från Europa. Idag sysselsätter Rieker cirka 20 000 personer i 3 designenheter, 16 grossistaggregat och i egna produktionsenheter i Östeuropa, Nordafrika och Vietnam.

Unik kängaRieker Ocean är en modern känga med läderöverdel och stickade kragdetaljer. Tack vare blixtlåset för enkel öppning och stängning går kängan lätt och snabbt att ta på och av sig. Yttersulan är tillverkad av slitstarkt gummi som gör att du får bra fäste mot även blött och grusigt underlag. Kängan är fodrad med textil, vilket gör att foten håller sig varma även kallare dagar. Passformen är väl utprovad vilket gör att kängan bör passa de allra flesta damfötter. Hälshöjden är på 38,1 mm.

Så tar du hand om kängornaEftersom kängorna är tillverkade av syntetmaterial ska du inte använda någon skokräm eller impregnering. Du torkar istället helt enkelt av kängorna då och då med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30388 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK