24.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Reebok
Reebok
Work N Cushion 3.0 White/Steel
497 kr
inkl. moms

Kunddata

Reebok upplevs som normala i storleken enligt 2122 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Walkingskor

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60046-49

Reebok

 
Reebok må vara adidas dotterbolag, men de står i allra högsta grad på egna ben. Skornas höga kvalitet talar för sig själv. Reebok har en tydlig identitet som åtespeglas i alla delarna av dess design, från materialval till design.

Work N Cushion 3.0

 
Som namnet antyder är detta en sko designad för hårt arbete och hög komfort. Den stabila konstruktionen håller dig på rätt kurs oavsett vad du gör, medan den generösa vadderingen håller fötterna glada. Den dämpande sulan ser till att varje steg landar på en röd matta. 

White/Steel

 
Ett par vita, sportiga skor är ett måste i allas skohylla. Vita skor är ett enkelt knep för att fräscha upp vilket outfit som helst. En ren, sportig känsla som ger dig ny energi varje gång du knyter skorna. Matchas gärna till jeans, mörkare jacka och vit skjorta för en informell men klassisk look eller jeans med kavaj vid formella tillfällen. 

Skovård för glada dojjor

 
Om du investerar i ett par vita läderskor får du räkna med ett visst underhåll. Det är ett litet pris att betala för stil. Torka av skorna regelbundet med en fuktig duk, det håller dem rena under veckorna. För en mer djupgående rengöring, använd en passande produkt för läder. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK