22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Superfit
Superfit
Tedd Gore-Tex® 5-00473-01 Schwarz Kombi
592 kr
(847 kr)
inkl. moms

Kunddata

Superfit upplevs som normala i storleken enligt 9962 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Mocka, Gummi, Gore-Tex

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

52212-00

Superfit Tedd Gore-Tex 5-00473-01 Schwarz KombiSuperfit är det ledande företaget inom barnskosektorn och med över 70 års utveckling i bagaget är det inte så konstigt. Företaget fokuserar alltid på skornas passform och arbetar därefter med design och materialval. Superfit Tedd Gore-Tex 5-00473-01 Schwarz Kombi är en kvalitativ känga i svart mocka. Skorna kan användas stora delar under året.

Mocka, Gore-Tex och gummiSuperfit Tedd är tillverkade av nattsvart mocka och även Gore-Tex. Det är den skyddande Gore-Texen som gör skorna vattenbeständiga. Kängorna har en grov yttersula i kraftigt gummi och innersulan ger hög komfort tack vare optimal stötdämpning. Med sexhålssnörning är det enkelt att justera storlek.

Perfekta kängor för lekLåt barnen vara aktiva oavsett årstid med ett par Superfit Tedd. Skornas tidlösa och snygga design passar perfekt till såväl färgglada som diskreta kläder. Eftersom kängorna är varmfodrade kan de användas under både hösten och vintern och en bra bit in på våren.

Vårda Gore-Tex – hur då?Superfit Tedd kan du rengöra med hjälp av en skoborste och lite vatten. Se till att snöra ur skorna först och ta ur sulan. Det finns bra skovax för Gore-Texkängor, detta kan du använda som skötsel.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK