15.05.2021: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Crocs
Crocs
Swiftwater Clog M Black/charcoal
487 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet, Läder

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

60064-36

CrocsFjäderlätta sandaler med masserande piggar och säreget utseende karakteriserar dessa omättligt populära sandaler. Helt enkelt oumbärliga att ha stående hemma eller i sommarstugan. Crocs patenterade material i skumgummi gör underverk för de med trötta, skadade eller extra känsliga fötter.

Swiftwater ClogHär har vi en “träsko” i Crocs-modell, med sula av skumgummi. Med en vikt på superlåga 250 gram per sko är det som att gå barfota, flytandes fram på lätta moln. En rejäl, greppvänlig sula håller dig säker på våta underlag och kardborrespännet håller sandalerna på plats.

Black/charcoalDen här modellen kommer i den tuffa och praktiska kulören svart – en tidlös klassiker som låter sig matchas till samtliga shorts du har i garderoben. Lätta att hålla rent och samtidigt diskreta. Helrätt!

Ta hand om dina CrocsFrestas inte att tvätta dina Crocs i diskmaskinen eller tvättmaskinen. Höga temperaturer ogillas av skumgummit och kan förstöra dina fina sandaler. Tvätta dem i stället med kallt vatten och en svamp, så blir de som nya.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
Denna webbplats använder cookies .OK