20.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Palladium
Palladium
Sport Cuff WPS Amber Gold
1 647 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

46674-01

Palladium Sport Cuff WPS Amber GoldPalladium har en lång och spännande historia som började år 1920 då man tillverkade gummidäck till stridsflygplan. År 1947 öppnades den första skofabriken och man fortsatte att använda det kvalitativa och vulkaniserade gummit i skorna. Palladium Sport Cuff WPS Amber Gold är ett bra exempel på vad företaget kan åstadkomma. Skorna är varmfodrade och kan bäras större delen av året.

Riktigt bra materialPalladium Sport Cuff WPS är tillverkade av material som duger när det verkligen gäller. Med kvalitativt läder i en snygg och gyllenbrun färg och den vulkaniserade sulan, är dessa skor ett bra val för hela året. För att fötterna ska hålla sig varma och sköna är skorna försedda med ett varmt foder som påminner om ull. Yttersulan har en kraftig mönsterstruktur – perfekt för halt underlag.

Varför Palladium är bäst!Palladium Sport Cuff WPS Amber Gold är en underbar skomodell som du kan bära till alla olika tillfällen. Den tuffa och snygga designen gör sig utmärkt till både jeans, klänningar och dressade byxor. Försök matcha något i din outfit med det gyllene lädret, exempelvis en klocka, ett skärp eller en väska.

Sköt om skornaPalladium Sport Cuff WPS Amber Gold går utmärkt att impregnera. Lädret kan må bra av att borstas rent ibland samt att smörjas in om du vill. Öppna upp skorna så mycket det går för att vädra skorna efter intensiv användning.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK