14.05.2021: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Converse
Converse
Small Star Hi Canvas Navy
349 kr
(437 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

11145-02

Converse Small Star Hi Canvas NavyFå skomodeller har blivit lika omtyckta och ikoniska som Converse Chuck Taylor. Skorna har burits av både barn och vuxna sedan början av 1900-talet. Converse Small Star Hi Canvas Navy är en marinblå version av skorna, fast den här gången för de minsta barnen.

Stadigt greppConverse Small Star Hi Canvas Navy är ett bra val av skor för våren och sommaren. Skorna är tillverkade av en marinblå canvas, som både är smuts- och vattenavstötande. Skorna har en väldigt tålig gummisula, samma sort som alltid använts av företaget.

Den mest användbara skonConverse Small Star Hi Canvas Navy är en sko som barnen kan använda till alla olika tillfällen, oavsett om det är kalas, skolavslutning eller en vanlig dag på sommarlovet. Skornas snygga marinblå färg är snygg ihop med de flesta andra färger.

Canvas – hur vårdar man det?Canvas är ett mycket kraftigt material, som ofta används till skor. Materialet är en slags textil som blivit behandlad. Du kan rengöra canvas om det blivit smutsigt. Använd dig av vanlig tvållösning och vatten och skrubba försiktigt bort fläckar.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
Denna webbplats använder cookies .OK