Whyred, Skor

24 träffar

Whyred - svenskt och avslappnat

Whyred grundades med viljan att skapa ett märke som förenar det enkla och avskalade med det eleganta och trendiga. Varumärket har utvecklats under åren, och ett motto som följt dem under resans gång har varit ”A clean dressing under difficult circumstances.” Whyred tillverkar kläder, skor och accessoarer, och de hämtar inspiration från konsten och musiken. Med en vision att skapa något unikt och nyskapande, har de satt sitt avtryck på den svenska modehimlen.

Whyred skor lika stilrent som avskalat

Märket startades år 1999 av ett designteam bestående av tre personer. Namnet Whyred kommer från en radiointervju med konstnären Sven Xet Erixon, som var farbror till Whyreds chefsdesigner Roland Hjort. Radiointervjun gjordes på 50-talet och under intervjun fick Xet frågan om vilken som var hans favoritfärg. Han svarade ”röd” och fick då en följdfråga som ha inte väntat sig utav programledaren. ”Varför röd” frågade han, varpå Xet ska ha svarat “nåväl, blå då?” Minimalistiskt, elegant, med rena skandinaviska linjer är alla beskrivningar som kan användas när man talar om modet som Whyred skapar. Deras skor designas med rena linjer och med material som passar till allt. Whyred är ett ytterst populärt märke återkommer alltid när man talar om svenskt mode och modeskapande.

Bekväm enkelhet med Whyred skor

Ett modernt och nytänkande märke som samtidigt är rent, avskalat och klassiskt? För mycket att begära från ett skomärke? Inte då. Det är nämligen märket Whyred i ett nötskal. Du kan välja bland alla skor där man låter kvalité stå i fokus och låter enkelheten tala för sig själv. I all sin enkelhet är skorna perfekta att kombinera med en stickad tröja och ett par sköna jeans, eller till middagsbjudningen till en snygg skjorta och byxor eller en neutral, klassisk klänning. Nytänkande klassisk, avskalad skandinavisk design när det är som bäst. Enkelt att älska, enkelt att bära.

Whyred online på Footway

Med 180 dagars öppet köp kan du tryggt handla hos oss, och med fri frakt och fria returer kan du känna dig lugn och trygg i ditt köp av just dina nya Whyred skor! Hos oss på Footway har du tillgång till tusentals modeller, som alla finns i lager! Hitta dina nya favoriter och klicka hem dem redan idag! Skulle du undra över något kan du alltid ringa oss, så hjälper vår professionella kundsupport dig med alla dina frågor och funderingar.

Sida 1 av 1

24 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK