Skor

207 träffar

Sorel - den ultimata vinterkängan

Sorel är ett kanadensiskt skoföretag som tillverkar kängor och skor för vinterbruk. Sorel-kängan har länge varit populär i Kanada för sin höga kvalitet och förmåga att bevara värmen även i mycket låga temperaturer. Kängor från Sorel är perfekta för det svenska klimatet och är stilbildare inom vinterskor.

Vinterskor både till jeansen och vinteroverallen

Sorel kombinerar ull, läder och textil för att skapa innovativa vinterskor som funkar bra både när det är minusgrader ute och i mildare klimat. I deras sortiment finns mer än bara kängor men i alla produkter tillämpar de sin kompetens om kvalitet och material. Du hittar en mängd olika stilar och utföranden i moderiktiga färger och mönster när du botaniserar i deras sortiment. Sorel säljer bland annat snyggt designade boots med mjukt innerfoder. Dessa passar perfekt till ett par jeans och en snygg vinterkappa medan deras stövlar i ljusbrun mocka eller klassiskt svart läder sätter pricken över i:et åt ett par leggings och en stickad tröja. Självklart har Sorel också rejäla sportskor för både kvinnor och män. Faktiskt bland de bästa marknaden har att erbjuda idag. Coolt designade kängor i slitstarkt material garanterar att du kommer att gå torr och bekväm vare sig du ska ut och trekka eller bege dig ut på vandring.

Född på de frusna slätterna i Kanada

Sorel föddes 1962 i Kitchener, Ontario, mitt på Kanadas frusna slätter. Målet då var att att skapa kvalitetsskor gjorda för att bemästra naturens oförutsägbara nycker. Sorel var från början en skolinje som introducerades av Kaufman Rubber Co, sedermera känt som Kaufman Shoes. Snabbt förvandlades deras vinterkängor till ett av världens mest sålda friluftsskor. Under sommaren 2000 gick Kaufman Shoes i konkurs och Sorel köptes upp av Columbia Sportswear. Efter Columbias köp av Sorel expanderades varumärket och man började tillverka andra produkter, däribland ytterkläder i nylon och arbetskläder. Innan Kaufman Shoes gick i konkurs tillverkades Sorel endast i Kanada. Numera produceras de långt utanför Kanadas gränser, främst i Kina och Vietnam. Huvudkontoret fortsätter dock att finnas i franska delstaten Quebec.

Kängor från Sorel på Footway

För den som vill hitta bra kängor som klarar av tuffa förhållanden och låga temperaturer, är Sorel rätt val. Utbudet har utvecklats under över 50 år och Footway har flera av deras modeller.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 4

207 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK