Skor

223 träffar

Ledande i Europa

Shepherd är ett svenskt varumärke som startades 1982. Idag är märket den ledande tillverkaren av olika sorters fotbeklädnader i fårskinn i Europa. Shepherds vision är att producera och sälja produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser med pålitliga leveranstider. Därutöver är Shepherd lyhörda för kundens krav och reaktioner från användaren, allt för att optimera kvaliteten. Sheperdtofflorna är något av de skönaste man kan ha på fötterna.

Idag är ull stort

Hos Shepherd hittar du flera olika modeller, både för svala sommarmorgnar och kalla vinterdagar. Ull är ett perfekt material att tillverka skor i. Får lever stora delar av sitt liv utomhus, och deras ull klarar av alla sorters väder samtidigt som det håller värme och inte blir fuktigt. På senare år har fårskinnsstövlar slagit igenom med kraft och idag syns de på många modeikoners fötter. Skorna har gått från vardagsmyset och tagit steget ut till det mer fashionabla, med det följer en rad duktiga designers som effektivt blandar materialets funktionalitet med klassisk och nutida form. När Shepherd först såg dagens ljus var det 1980-tal i Sverige. Med andra ord långt ifrån idag när fårskinnstövlar är populära och marknadsförs via modeikonernas Instagram-flöden. Shepherd började smått och nådde sin publik tack vare sina funktionella skor.

Shepherd och ansvar

Sheperd tar ett stort svar för att deras produkter kommer från ansvarstagande och reglerade fåruppfödare. Samtliga underleverantörer skriver ett avtal med Shepherd där det garanteras att så kallad mulesing inte förekommer. Avtalet signeras även av en lokal veterinär.

Skinnhanteringen är även den reglerad och översedd. Både i Shepherds egna fabriker och hos underleverantörerna förekommer högt ställda miljökrav – precis som vid transporterna.

Matcha dina fårskinnsskor

Det finns flera sätt att matcha dina Shepherd-skor. Den stora skillnaden ligger i vilka skor du väljer: är du på jakt efter Shepherd-tofflor, kängor eller stövlar? Till ett par mysiga tofflor passar ju precis allting (förutom en klänning eller kostym) men det skönaste är ju att ligga i soffan med ett par snygga sweatpants, eller pyjamasbyxor, tillsammans med en mysig tröja och ett par varma Shepherd-tofflor.

En av märkets mest populära modeller är den stabila kängan Sanna Outdoor, med insida i varmt ull och utsida i kraftfullt, slitstarkt läder. Denna känga passar både med jeans och ett par rejäla täckbyxor. Perfekt för långpromenaden eller shoppingrundan.

Ull är fenomenalt

Fårens formidabla ull är bra av flera skäl.

  • Ull är förnybart
  • Ull är självrengörande
  • Ull är varmt och skönt
  • Ull släpper ut fukt
  • Ull fungerar både på sommaren och vintern

Shepherd online på Footway

På Footway har vi samlat fler än 150 par snygga Shepherdmodeller. Du kan enkelt sortera med hjälp av våra filter som du hittar till vänster i menyn. Låt dina fötter trivas, året runt, i ett par Shepherd.

Tessan Honey
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Lovisa Black
FÅ KVAR
Tessan Olive
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Iris
Sida 1 av 4

223 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK