Skor

21 träffar

Skandinavisk kraft från Karhu

Gör dig redo för att ge dig ut i spåret. Det finska sportmärket Karhu skor levererar skor som hjälper dig att ta det perfekta löparsteget. Upplev skillnaden med Karhu.

Den finska björnen

Finsk Karhu är ett gediget skomärke med en lång historia. Företaget grundades redan år 1916. Märket vars namn betyder ""björn"" i svensk översättning blev världsberömda under 1920-talet med löparskon ""The Flying Finns”. Resten är så att säga historia och sportmärket Karhu har bland annat försett de finska löparna i de olympiska spelen med skor. ""Snabbare, längre, lättare"" är ledorden för sportmärket Karhu och du som älskar idrott hittar givetvis ett stort urval av skor från det finska kvalitetsmärket här på Footway. Karhu löparsko är det givna valet för dig älskar att springa på såväl asfalt som i skogsterräng. Hur ser din sportpassion ut?

Karhu skor för varje sportäventyr

Karhu skor sitter skönt och bekvämt och minimerar på så sätt risken för skador på knän, höfter liksom fotleder. Designen skorna från Karhu är mjuk men ger en perfekt stabilitet. Skorna är sköna att springa i oavsett om är nybörjare eller en van löpare och Karhu Men's fast 4 är en av de populäraste modellerna. Kollektionen domineras av färger som svart, vitt, blått och andra sportiga toner. Stilsäkra mönster, som subtila ränder förgyller sportskorna från Karhu damskor och Karhu herrskor. Den senaste skokollektionen rymmer allt skor med både höga och låga skaft. Givetvis finner du även sneakers i kollektionen som fixar en snygg vardagsstil. Är du på jakt efter en komfortabel sko att bära även till vardags? Karhu har många moderiktiga och sportiga skor formade för dig och dina fötter. Oavsett hur du väljer att bära dina skor så inspirerar Karhu till en aktiv livsstil.

God stötdämpning och perfekt passform

Karhu skor är ett märke som satsar på väl valda stötdämpande material och skorna har en god passform. Stort fokus läggs också på finish och ett gediget utförande. Skornas livslängd ökar när du tar väl hand om dem. Då det gäller sportskor är det viktigt att hålla ovansidan ren så att inte materialet torkar ur. Du bör även tvätta dina skor för hand med ljummet vatten då och då. Tänk på att sportskor aldrig ska aldrig tvättas i en tvättmaskin. Om du tar hand om dina löparskor på bästa sätt kan du räkna med att de hänger med dig på många löparmil framöver.

Karhu skor online på Footway

Söker du ett par nya sportskor som klarar ett tufft träningspass? Eller vill du ha ett par sköna promenadskor som funkar i alla sammanhang? På Footway hittar du ett brett utbud av skor från finska Karhu. Lev ett aktivt liv! I butiken finns ett brett utbud av skor för alla sportäventyr i skorna finns i en rad olika färger och utföranden.

Sida 1 av 1

21 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK