Unisa, Skor

80 träffar

Fashionabla skor som tål att användas

Unisa skor är gjorda för den moderna kvinnan som vill ha en kvalitetssko som man röra sig i. Samtidigt ska de vara trendiga och med en individuell stil.

En av de ledande skovarumärkena inom Europa

Unisa skor grundades på 70-talet i Spanien och exporterades huvudsakligen till Amerika. Kort efteråt utökade man till att leverera inom Spanien och snart inom hela Europa. De två erfarna skotillverkarna Carlos Musso och Antonio Porta i Elda hade redan utvecklat andra skovarumärken och vågade sig nu på att expandera på den europeiska marknaden. Staden Elda vid den spanska solkusten förblev hörnstenen för Unisa. År 1989 separerade man från sin amerikanska partner och nu utvecklade man sin kollektion att passa för den europeiska marknaden. Skorna blev mycket populära speciellt i Frankrike och Tyskland men snart var man känd över hela Europa. Det finns inga gränser för hur mycket företaget har expanderat, nuförtiden är det ett av de ledande skovarumärkena inom Europa.

Unisa skor för den moderna kvinnan

Vad du än väljer om det så är Unisa ballerina eller Unisa pumps, vet du att du får fashionabla skor som är lätta och sköna att bära. Unisas design framhäver de senaste trenderna utan att förlora individualiteten. De karaktäriseras av den höga kvalitén och komforten, vilket är orsaken till att så många kvinnor har valt dessa skor. Företagets vision är att tillverka skor för den moderna kvinnan som vill ha både bekväma och snygga skor. Unisas filosofi är att det klassiskt kulturella ska smälta ihop med dagens trender och det senaste inom modevärlden. Företagets val av unika designer från hela världen gör detta möjligt.

Komfortabla och lätta skor med säker sula

Unisa skor har kvalitetsgaranti och genomgår strikta kontroller både vad gäller materialet och tillverkningsprocessen. Endast högsta kvalitet av läder används, inga skor lämnar fabriken förrän förrän både material och komfort har godkänts. Företagets laboratorium gör dagliga tester för att kunna producera ännu mer komfortabla och lätta skor. De ska kunna användas vid en romantisk träff likaväl som för en snabb promenad till ett affärsmöte. Därför har man använt samma teknologi som till sportskor till sulorna. Skorna ska vara säkra att använda även vid regniga dagar utan risk att man halkar. För att på bästa sätt ta hand om sina Unisa bör man hålla dem rena och låta dem torka i rumstemperatur.

Unisa skor online på Footway

Om du också vill ha ett par lätta, moderna skor av hög kvalitet finner du Unisa skor i Sverige hos Footway. Klicka dig runt och finn din favorit i vårt enorma sortiment. Vi har skor för hela familjen från en lång rad kända skovarumärken. Vi levererar snabbt och fraktfritt och vi har ger dig även möjlighet att utnyttja vår fenomenala service med hela 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
Nomba Baltic
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Numar Lodo
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Tadeo Bone
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Obert Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Yerman Bone
FÅ KVAR
Nazo Navy
FÅ KVAR
Oriel Black
FÅ KVAR
Diana Black
FÅ KVAR
Medea Black
FÅ KVAR
Nenet Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Merle Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Tabor Black
FÅ KVAR
Martus Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Voem Black
FÅ KVAR
Obsi Black
FÅ KVAR
Mafal Africa
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

80 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK