Twist & Tango, Skor

36 träffar

Twist & Tango – skapa din personliga stil

Det svenska varumärket Twist & Tango har blivit väldigt populära tack vare sin stilrena och samtidigt feminina design. Förutom ett stort utbud av trendiga kläder erbjuder Twist & Tango riktigt snygga skor. Här kan du hitta feminina skor som både känns stilrena men samtidigt kreativa. Det är inte svårt att skapa din alldeles egen och personliga stil med ett par Twist & Tango på fötterna. Att Twist & Tango är ett svenskt modeföretag märks tydligt i den stilrena och skandinaviska designen. Skorna tillverkas av bra material som äkta skinn och mocka.

Twist & Tango – så började allt

Under mitten av 90-talet grundades det idag så populära varumärket Twist & Tango. Med visionen om att skapa skor och kläder i en enkel och samtidigt modern design, tog varumärkets historia fart. För att kunna uttrycka sin alldeles personliga stil krävs plagg och skor som är ganska enkla, men som tillsammans skapar något unikt. Några av ledorden som Twist & Tango följer är ""roligt, enkelt och feminint"". Förutom att Twist & Tango riktar in sig på en bred publik, kvinnor som älskar mode, kämpar företaget även hårt för en hållbar tillverkning där man tar hänsyn till miljön och det sociala ansvaret.

Twist & Tango skor för alla tillfällen

En stor fördel med skor från Twist & Tango är att du enkelt kan skapa din individuella stil. Genom att välja ut ett par snygga, moderna och samtidigt stilrena skor från varumärket, kan du sedan själv addera personliga komponenter i form av smycken, plagg och accessoarer. Hos oss kan du välja bland olika skomodeller som passar din personliga stil och smak. Materialen som ofta används i Twist & Tango skor är äkta läder och mocka, material som åldras med karaktär och som du enkelt kan vårda med hjälp av impregneringsspray och skoborste.

Twist & Tango hos oss på Footway

Är du på jakt efter ett par snygga och trendiga skor av hög kvalitet? Då har du hittat rätt. Hos oss på Footway kan du på ett smidigt och bekvämt sätt shoppa nya Twist & Tango skor online. Genom att handla på nätet får du en tydligare överblick över skorna samt priserna. Vi har tagit hem flera olika skomodeller från Twist & Tango för att du ska kunna hitta ett par som känns precis rätt. Har du några frågor? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi gärna till.

"

Sida 1 av 1

36 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK