Skor

86 träffar

Dansk design för den medvetna

Apair är ett danskt skovarumärke som riktar sig till den medvetna kvinnan som efterfrågar bra kvalitet. Apair säljer elit-produkter, tillverkade av de bästa materialen och av ledande europeiska designers. De erbjuder ett komplett utbud av skor för kvinnor.

20-åring med kaxig elegans

Företaget bildades 1995 och har sedan dess växt så det knakar, både i Danmark och ute i vida världen. Fokus ligger på de bästa materialen tillsammans med ett tilltalande vackert formspråk på en rad olika skor. Apair grundar sig i skönhet, enkelhet och balans och ägs av Claus Hjort och Lise Freiesleben Hjort. På Footway är våra mest populära Apair-skor låga, somriga och läderbeklädda sneakers i svart och brunt. Skor som gjorda för promenader bland klipporna, eller för en fartfylld dag av shopping med rosélunch. De mest populära är svarta med en härligt saftig vit gummisula, vilket gör att de erbjuder skön dämpning för många, långa utekvällar. En lite kaxigare sko hittar du bland hos den tredje mest populära: Classic Bootie. En hög läderstövlett som fullkomligt dryper av djärvhet och smidig sensualism.Det finns även andra högklackade, snitsiga skor för festen eller kilklackade eller beiga läckerheter redo för en grym utekväll. Om du hellre sätter ned fötterna i ett par perverst snygga, långa stövlar finns det fler snygga modeller som säkert faller dig och dina vänner i smaken. Utmärkta att matcha med jeans eller en snygg kjol. Stövlarna kommer i läder och kan mixas med flera olika stilar, oavsett om du gillar dressat, skrikigt eller rockigt.

Vårda Apair-ballerinan

Även vassa kängor hittar hem hos Apair och passar ju, tillsammans med stövlarna och stövletterna, nu när höstmörkret lindar in hela norden i lager av långa, mörka och regniga dagar. Kängor är perfekta till en snygg kjol eller ett par kraftfullt svarta jeans. Apair tillverkar även ballerinaskor – de trendiga, låga skorna som på senare år tagit världen med storm. Ett perfekt syskon också till den tyngre kängan som kanske inte passar perfekt på klubben. Med ett par ballerinor är du alltid säker, och på sommaren klarar de sig alldeles utmärkt själva. Ett tips för att dina ballerinaskor ska hålla sig fräscha så länge som möjligt är använda torrschampo, det tar knäcken bakterier som kan orsaka lukt. Som du ser spelar det ingen roll vad du letar efter, Apair har ett brett utbud med massa modeller men en sak har de gemensamt: elegansen.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
MR7246
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Velour Rosso
3 FÖR 2
Amalfi Sella
3 FÖR 2
Velour Nero
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
BER155 Cuoio
3 FÖR 2
SC054 Legno
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Ombra Nero
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
AP207
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

86 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK