Skor

81 träffar

Via Vai skor

De moderiktiga Via Vai skor kombinerar design med bekvämlighet för en skön känsla. Chicka boots och stövlar för det aktiva livet låter drömmarna vandra iväg till Italien.

Trendmedveten utveckling med Italien som inspiration

Via Vai sko låter trendmedvetenhet möta bekvämlighet och resultatet är skor för den sportiga avslappnade looken. Företaget utvecklades med avstamp i ägarnas kärlek för Italien i mitten av 1990-talet. De ville skapa skor med en tydlig signaturlook och inför varje ny säsong tar de fram nya kreationer med en feminin touch. Sortimentet består till störst del av boots och stövlar, men även sneakers ingår i utbudet och företaget strävar efter att produkterna ska vara mångfasetterade och kunna användas vid flera olika tillfällen. De ska fungera lika bra på jobbet som vid en shoppingtur på stan och på en utekväll med vännerna.

Via Vai skor

I sortimentet ingår halvhöga Via Vai stövlar som passar till kjol och till ett par jeans, gärna med en uppvikt kant så stöveln syns. Snygga klackskorna Via Vai pumps har en elegant design och kommer ofta i en sober färgskala. Det utmärkande är de små detaljerna som en guldig rand eller ett sidoparti med glänsande silver. En del modeller har en hel sula med upphöjd klack, vilket är ett mer bekvämt alternativ för en dag med mycket promenader. Via Vai har lagt ner tid på formgivningen av sulorna och klackarna och förekommer ofta flätade eller i en mix av olika material som textil och mocka. Det gör att skorna hamnar i blickfånget och visar din personlighet.

Materialval och skötsel

Via Vai skor är speciella för att de blandar flera material i en spännande mix. Det blir trots det avskalat och enkelt, tack vare att färgskalan håller samma nyans. Stövlarna och bootsen har skaft i mocka och skinn. Skinnet ska gärna torkas av med en fuktig trasa och putsas med skokräm då och då för att behålla sin glans. Mockan borstas fri från smuts med hjälp av en borste och runda rörelser för att inte riskera skador i materialet. Behandla gärna både mocka och skinn med impregneringsspray för att de bättre ska stå emot väta. Ett par skor i bra kvalité som de från Via Vai kan hålla i många år.

Via Vai skor online på Footway

Titta in på Footway för att handla i Via Vai webshop. Vi har ett stort utbud av säsongens senaste modemåsten och på hemsidan hittar du även vår blogg där du får smarta tips på hur du bäst tar hand om dina skor. Vid en beställning erbjuder vi 180 dagars öppet köp och du har alltid fri frakt och fria returer.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Norah
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Chai Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Syd
3 FÖR 2
110517
3 FÖR 2
Syd
3 FÖR 2
120401
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
120401
3 FÖR 2
Costello
3 FÖR 2
Anderson
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

81 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK