Skor

59 träffar

Maxa stilen med Oill skor

Autentiska färger, spännande mönster och en stor dos med iögonfallande detaljer. Med urbana Oill skor fixar du säsongens trendigare look på rekordfart, uttryck din personliga stil med ett par stilsäkra skor från Footway.

Det senaste streetstyle-modet

Ordna en streetsmart look med Oill. Det danska märket har definitivt koll på de senaste trenderna. Sedan år 2011 har Oill skapat resväskor och spännande accessoarer men här på Footway är det givetvis de snygga och trendiga skorna som står i centrum. Oill spränger gränser och designen mixar det skandinaviska formspråket med livfulla färger och uttrycksfulla mönster. De gatusmarta skorna är inspirerade av klubbscenen och den lockande undergroundkulturen, vilka skor blir dina favoriter? Fixa säsongens trendigaste och snyggaste look med ett par urbana skor från märket Oill. Botanisera i hela utbudet från Oill på Footway och inspireras av det senaste streetstyle-modet.

Oill skor sticker ut

Kollektionen signerad Oill präglas av trendiga influenser från det hetaste streetstyle- och klubbmodet. Stilen är självsäker och vänder sig till dig som vill uttrycka din personliga stil med dina kläder och skor. Här på Footway finns en kollektion fylld med coola mönster och spännande detaljer. I modekollektionen från Oill hittar du allt från rosa sneakers till modeller med lekfullt leopardmönster som till exempel modellen Oill skor leopard. Skapa din unika look med ett par skor från märket Oill. Kanske vill du ha ett par snygga vardagsskor som sticker ut? Satsa på en mönstrad sneaker fån Oill skor Miami trainer Girl Black, som skapar kontraster till din outfit. Hur du än väljer att styla dina skor så hittar du mycket inspiration i modeutbudet från trendiga Oill.

Så tar du hand om sneakers

Oill är ett märke som satsar på sköna, mjuka kvalitesmaterial och skorna har skapats med stor kärlek till hantverket. Oill lägger också stort fokus på detaljer och mönster. Om du tar hand om skorna så håller de längre. Det bästa sättet att ta hand om dina sneakers är genom att hålla smutsen borta från skorna med en lite borste. Gnugga försiktigt bort eventuella missfärgningar så känns skon snart som ny igen. En sula i gummi kan också behövas rengöras då och då. Sköter du om dina skor och ger dem lite kärlek så håller de betydligt längre. Hitta de personliga favoriterna från Oill skor redan i dag.

Oill skor online på Footway

Vill du fullända looken med ett par snygga skor från Oill? På Footway finner du alltid ett stort urval av dina modefavoriter. Välj mellan en rad snygga utföranden, material och nyanser. Upplev det träffsäkra modet från det danska modeundret, ta del årets modenyheter från Oill på Footway. Välj mellan allt från promenadskor, lågskor och sneakers i en rad coola färger.

205
FÅ KVAR
201
Mitchum
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Hyde Black
FÅ KVAR
202 Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

59 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK