Skor

71 träffar

Romika

Tyska Romika grundades år 1921, och är en del av Joseph Seibel-gruppen, en av de äldsta och mest framgångsrika tillverkarna av skor i hela Europa.

Hos Romika hittar du ett stort utbud av snygga skor, sandaler, träskor, boots, loafers, sneakers och mycket mer för både dam och herr.

Varför välja Romika?

Romikas mångsidiga utbud av skor ger kunderna något unikt för varje tillfälle. Deras team jobbar konstant på att skapa den perfekta kombinationen av kvalitet och stil i varje sko. Det började för närmare ett århundrade sedan, och är en tradition som fortsätter än idag!

Tack vare sin långa historia har Romika strikta kontroller för kvalitet, vilket betyder att du alltid får ett par skor som lever upp till förväntningarna.

För att hålla hög kvalitet gör de två viktiga saker: för det första använder de bara tyger och material som är av högsta kvalitet och som är lika bekväma som de är hållbara. De väljer till exempel ut det bästa lädret från många olika delar av världen, som Tyskland, Italien, USA, Frankrike och Indonesien. För det andra håller de sig uppdaterade. Varje kollektion har design som är elegant, intressant och unik, vilket gör att du kan hitta det perfekta paret för varje tillfälle när du handlar skor från Romika.

Vad är det som är så speciellt med Romika?

Romikas team nöjer sig inte med att hitta de perfekta materialen. De använder dessutom ett antal olika tekniker för att säkerställa att kvalitén är hög och att stilen håller. Till exempel använder de TEX-membranet TopDry-TEX, som gör skorna både vind- och vattentäta samtidigt som de låter fötterna andas.

Märkets bästsäljande PU-sulor ger dig extra komfort och är både lätta och flexibla. Och om det är komfort du är ute efter får du inte heller missa skorna med unika stödjande sidor och ortopediska sulor.

När det kommer till kundtjänst har Romika samma attityd som de har för skorna – bara det bästa är gott nog. Dessutom drar de sitt strå till stacken och använder många sulor som tillverkas med återvunnet och miljövänligt material. När du sätter på deras skor har du förbrukat 55% mindre CO2 än med många andra märken, med varje par.

I ett nötskal: Romika har skor som är snygga, hållbara, otroligt bekväma och miljövänliga. Vad mer kan man önska sig?

205
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Salina 01 Red
FEW LEFT
201
Wharfdale Brown
FEW LEFT
Anglesey Suede Tan
FEW LEFT
Hyde Black
FEW LEFT
Mitchum
FEW LEFT
Victor Brown Suede
FEW LEFT
Ibiza 73 Red
FEW LEFT
Ibiza 86 Black
FEW LEFT
Ibiza 70 Blue
FEW LEFT
Gomera Da Jeans
FEW LEFT
Romisana 39 Marine
FEW LEFT
Salem 03 Black
FEW LEFT
Ontario 01 White
FEW LEFT
Raya Crack
FEW LEFT
Ibiza 66 White
FEW LEFT
202 Black
FEW LEFT
Gomera H Moro
FEW LEFT
Troyan W
FEW LEFT
Fabio
FEW LEFT
Fabio
FEW LEFT
Sida 1 av 2

71 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK