Skor

405 träffar

ProKeds skor – förena komfort och stil

Med sneakers från ProKeds kan du förena både stil och komfort – både i vardagen och på fritiden. Märkets utbud av olika färger och modeller gör att du med ProKeds skor dessutom kan få den sko som passar just dig.

Syskonmärke till kända Keds skor

ProKeds skor är ett syskonmärke till det världskända märket Keds skor, som gör tygskor och sneakers. Keds lanserade 1949 en speciell sko för basketspelare, vilka kom att användas av Minneapolis Lakers som varit världsmästarlag fem gånger. ProKeds och Keds skor har sedan dess fortsatt att tillverka skor, vilka blivit populära och ”klassade” som sneakers med stil.

Schysst stil med ProKeds

Med skor från Pro Keds får du stil och komfort i ett. Märket har idag ett flertal modeller att välja mellan, vilket gör att du kan hitta de skor som passar just dig. Välj mellan lågt och högt skaft, samt ett flertal olika färger på dina ProKeds skor.

Shoppa ProKeds skor online

Shoppa dina ProKeds skor online hos oss på Footway idag och testa hemma i lugn och ro! Vi erbjuder alla våra kunder snabba leveranser, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
205
FÅ KVAR
201
Sida 1 av 7

405 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK