Skor

52 träffar

True Religion - inte bara jeans

Det är något visst med den klassiska amerikanska jeansstilen som utvecklas på modescenen i Los Angeles. Den vittnar liksom om ett hälsosamt leverne, om strandhäng och om grillkvällar med vänner. True Religion har sedan starten 2002 gjort sig känt som ett livsstilsmärke med både skor, boots och accessoarer.

Stygnet som blev True Religions framgång

True Religion revolutionerade jeansmarknaden 2002, när de tog fram en ny typ av stygn för jeans och succén var snabbt ett faktum. Sedan dess har de gjort ikoniska jeansmodeller som burits av kändisar världen över. På senare år har de även börjat göra skor och vi tror att de kommer bli minst lika kända på den scenen.

Skor från True Religion

Ett par skor från True Religion passar såklart bra till jeans, till exempel på en avspänd sommarfest eller dejt. Skorna är kvalitativa och tar du hand om skinnet, genom att till exempel använda en conditioner, så håller de ännu längre.

True Religion-skor på Footway/h2> Ett par skor från True Religion är precis lika kvalitativa som jeansen som gjorde märkets succé. De är både klassiska och moderna på ett inspirerande sätt. Du köper dem hos Footway, med snabb leverans, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar.

Baysic Gold
FEW LEFT
Briann2 White
FEW LEFT
Gisela White
FEW LEFT
Baysic Black
FEW LEFT
Baysic Whiwh
FEW LEFT
Graselin2 White
FEW LEFT
Super Coral
FEW LEFT
Fl2Nir
FEW LEFT
Jolie Fal12 Beibr
FEW LEFT
FEW LEFT
Gottee Fab12 Black
FEW LEFT
Rimma Fal12 Beibr
FEW LEFT
Fl2Anu
FEW LEFT
Laverne Low
FEW LEFT
Fl2Ang
FEW LEFT
Fl1Dea
FEW LEFT
Rita Lea10 Black
FEW LEFT
Urny Nude
FEW LEFT
Super White
FEW LEFT
FEW LEFT
Graser Beige/brown
FEW LEFT
Sida 1 av 1

52 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK