Skor

66 träffar

stilsäker med Ruthie Davis skor

Ruthie Davis är ett märke som utmanar det konventionella och erbjuder moderna och eleganta skor för den som söker extra glamour i sitt liv. Med skomodeller för så väl fest som vardag, är Ruthie Davis skor många sko-intresserades favoritmärke.

Ruthie Davis skor - bakgrund och historia

Ruthie Davis är uppkallat efter designern själv, som innan hon startade skomärket Ruthie Davis studerade design och entreprenörskap, men också arbetade på andra stora märken. Ruthie Davis skor är designade i New York och tillverkas i Italien, vilket ger en kombination av modern design och äkta hantverk.

Säker stil med Ruthie Davis skor

Ruthie Davis skor innefattar olika skomodeller för olika tillfällen och stilar. För festen är högklackat ofta givet, medan Ruthie Davis sneakers passar till vardags. Tack vare sin unika design med vackra färger och material, är Ruthie Davis skor lika mycket en accessoar som ett par skor.

Shoppa Ruthie Davis skor online

Shoppa ditt nästa par Ruthie Davis skor eller sneakers online. Vi på Footway erbjuder dig som kund snabb leverans efter din beställning och öppet köp i 180 dagar. Utöver detta får du fri frakt och retur på din order! Det gör att det är enkelt att shoppa Ruthie Davis skor online hos Footway.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

66 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK