Skor Online

114 träffar

True Religion - inte bara jeans

Det är något visst med den klassiska amerikanska jeansstilen som utvecklas på modescenen i Los Angeles. Den vittnar liksom om ett hälsosamt leverne, om strandhäng och om grillkvällar med vänner. True Religion har sedan starten 2002 gjort sig känt som ett livsstilsmärke med både skor, boots och accessoarer.

Stygnet som blev True Religions framgång

True Religion revolutionerade jeansmarknaden 2002, när de tog fram en ny typ av stygn för jeans och succén var snabbt ett faktum. Sedan dess har de gjort ikoniska jeansmodeller som burits av kändisar världen över. På senare år har de även börjat göra skor och vi tror att de kommer bli minst lika kända på den scenen.

Skor från True Religion

Ett par skor från True Religion passar såklart bra till jeans, till exempel på en avspänd sommarfest eller dejt. Skorna är kvalitativa och tar du hand om skinnet, genom att till exempel använda en conditioner, så håller de ännu längre.

True Religion-skor på Footway/h2> Ett par skor från True Religion är precis lika kvalitativa som jeansen som gjorde märkets succé. De är både klassiska och moderna på ett inspirerande sätt. Du köper dem hos Footway, med snabb leverans, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar.

Alfa Navy
Morino Black
Mosario Cognac
Canario Brown
FEW LEFT
Jacomo Cognac
FEW LEFT
Gaspare Black
FEW LEFT
Conte Light Dark Blue
FEW LEFT
FEW LEFT
06F0667 Cognac
FEW LEFT
Canario Cognac
Brutus Dark Green
FEW LEFT
Warrior Navy
Brutus Dark Blue
FEW LEFT
River Evo Dark Blue
FEW LEFT
Alfa White
Conte Light Taupe
FEW LEFT
Kelli Dark Blue
FEW LEFT
Eden Black
Atkin Black
Evans Black
Nene Black
201
Shiggy Multi
Lake Navy
Chatsworth Black
NEWS
Malou White
Churchill
1916701s Dark Blue
FEW LEFT
Alaris Multi
Alfa Bordo
Blenheim Black Waxy
NEWS
Sida 1 av 2

114 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK