Teva, Skor

8 träffar

Lev friare i Teva skor

Teva skor har hittat en egen nisch på marknaden. Deras kollektioner handlar om sport, stil och komfort med säkert grepp i ett material som tål vatten.

Från en baklucka i Grand Canyon

Berättelsen om amerikanska Teva är en sann framgångssaga som började så sent som 1984. Det var en flodguide i Grand Canyon som modifierade sina flip flops för att de inte skulle flyta iväg i de strida strömmarna. Den första ""butik"" som sålde Teva sko var i backluckan på den unge guidens Van. Idag, 30 år senare, har Teva profilerat sig som ett företag som förenar stil, komfort och en fartfylld livsstil. En viktig del av företagets utveckling har varit kopplingen till koncernen Deckers Outdoor Corporation som inneburit att Teva haft tillräckliga resurser för att kunna genomföra sina mest vågade och innovativa idéer.

Teva skor för dig som älskar vatten

Teva tillverkar i första hand sandaler och det enda villkor som behöver uppfyllas för att du ska kunna bära skorna är att det är tillräckligt varmt. Detta är sandaler som du kan sporta i och som du inte behöver ta av dig om du vill ta ett dopp eller till och med simma. Sandalen Teva Original som finns i många färgkombinationer kan sägas vara företagets signaturmodell. Idag kan du välja bland många olika Teva sandaler för olika tillfällen och även vanliga skor och stövlar gjorda för äventyr nära vatten. Flera av Tevas skor och sandaler är så snygga och moderiktiga att de kan fullända en outfit som kanske bara består av solglasögon och bikini eller ett par shorts.

Lättskötta skor och sandaler

Hur du sköter dina Teva skor beror på vilket material de är gjorda av, företaget har en heltäckande kollektion med olika typer av skor. Teva har flera boots av läder i sin senaste kollektion och dessa bör du smörja in med fett eller vax eller en kombination av båda om du vill att de ska hålla länge. Särskilt om du, i Tevas anda, använder dem nära vatten. Sandaler i gummi med nylonstraps är extremt lättskötta. Du behöver egentligen inte göra något med dem överhuvudtaget om du inte vill. Deras modeller i textil bör du torka av med en fuktig trasa om de blivit smutsiga.

Teva skor online på Footway

Det har tidigare varit lite svårt att hitta Teva skor i Sverige. Vi på Footway är glada över att kunna erbjuda ett bra urval av deras produkter. Vad du än är ute efter i skoväg tror vi att du kommer att hitta det till bra pris i vårt stora sortiment av kvalitetsskor. Genom oss har du dessutom gratis frakt och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK