Tellus Skor Online

7 träffar

Tellus skor för bekvämt inneliv

Om du letar efter ett par sköna och bekväma tofflor att gå omkring i inomhus är Tellus skor ett märke för dig. I olika utföranden finns skorna vars gummisula minskar risken för halkning.

Tellus tofflor utvecklas ständigt

Tellus tofflor tillverkas i mjukt tyg och en rejäl gummisula. Företaget utvecklar främst sina produkter för att användas inomhus, men det går lika bra att tassa ut i dina Tellus för att hämta in morgontidningen eller för något annat kort ärende. De tillverkar modeller som faller både män och kvinnor i smaken, en del varianter är i unisex-storlekar. På senare år har de breddat sortimentet, från att ha producerat klassiska inneskor har de börjat utveckla modeller som liknar ballerina och snowjoggers, den senare i massa härliga färger som passar utmärkt för en dag då du bara vill vara inne och mysa.

Tellus skor i olika modeller

Tofflorna har ett närmast engelskt utseende med sina klassiska snitt och de rutiga tyget i vissa modeller. Tellus Elma är en låg variant och har ett yttermaterial i tyg, men som ser ut som filtad ull. Modellen är feminin och dekorerad med en liten tryckt blomma. Tellus Celine låter sig justeras efter din fot och ger en utmärkt passform. Oavsett om du har breda eller smala fötter kan du enkelt ändra skons bredd genom den rejäla knäppningen med kardborre på överfoten. Tellus är bekväma och sköna skor som du kommer att trivas med och vara det första du tar på dig när du går upp på morgonen.

Skötsel och material

Tellus skor är främst tillverkade för inomhusbruk, vilket gör att du slipper utsätta dem för regn, lera och annat som skor för utomhusbruk dagligen måste möta. Skulle skorna bli ofräscha går det bra att lufta dem utomhus och råkar du spilla kaffe eller annat på dina tofflor, går det bra att torka av skorna med en fuktig trasa med lite diskmedel på. Alla modeller är tillverkade i tyg och med en sula i gummi, som gör att du får ett bra grepp när du går och det minskar risken för att halka. Ta gärna en titt på vår blogg för smarta tips på hur du bäst sköter om dina skor för att de ska hålla länge.

Tellus skor online på Footway

Tofflor och inneskor är skönt för fötterna oavsett om du använder skorna för att golven är kalla är för att du vill ha ett bättre grepp. På Footway har vi ett stort utbud av skor som passar till alla tillfällen, med hundratals märken i lager har vi snabba leveranser hem till dig. Du gör en enkel sökning på hemsidan baserad på storlek eller märke för att lätt hitta rätt sorts sko. Vi har alltid fri frakt och fria returer. För att du ska kunna prova skorna hemma i lugn och ro erbjuder vi dessutom 180 dagars öppet köp på dina varor. Välkommen in till oss.

Erna Black
FÅ KVAR
Rutger Grey
FÅ KVAR
Roald Grey
FÅ KVAR
Rune Black
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK