Swims, Skor

57 träffar

Swims skor för det nordiska vädret

Swims skor har förenat praktiskt tänkande med en ren formgivning. Skor som passar för det nordiska klimatet med kalla vintrar och varma, regniga somrar har snabbt gjort märket populärt.

Grundande och idé

Swims sko grundades i Norge 2006 och återupplivade de nästan bortglömda galoscherna. Idén var att modernisera och utveckla galoschernas utseende och göra dem trendiga. Norska varumärken syftar ofta till att vara praktiska, medan övrig skandinavisk design är känd och uppskattad för rena och minimalistiska former. Swims grundare ville förena dessa två synsätt. Att namnet blev just Swims beror på ägarnas kärlek till vatten. Oavsett om det kommer som regn eller ligger spegelblankt i en fjällsjö fascineras upphör de inte att fascineras över dess mångsidighet och styrka. Sortimentet vänder sig till både damer och herrar, men har ett större utbud för männen.

Utbud och stil hos Swims skor

Swims loafers har det klassiska utseendet för modellen men har flera smarta funktioner för en praktisk användning. De passar utmärkt för en shoppingtur i stan liksom för en dag med båten ute på sjön. Utsidan har nätmönster som låter fötterna andas och sulan har anti-halk skydd som förhindrar att du slinter på hala golv eller blöta stenar. Swims galoscher finns än så länge bara i herrstorlekar men passar för skostorlekar mellan 40 och 47. Galoscher anges inte i vanlig storlek utan använder sig av klädstorlekar, det vill säga M, L och XL. Titta i storlekstabellen för att köpa rätt storlek på dina galoscher.

Skötsel av materialen

Företaget strävar efter att producera en hållbar produkt och materialvalen i Swims skor ska bidra till besparing av jordens resurser. Galoscherna och gummistövlarna är tillverkade i gummi och torkas av lätt av med silikonspray för att fortsatt tåla vatten. Galoscherna syftar till att skydda skorna från fukt och smuts och är därför en bra investering för att få finskorna att hålla längre. Deras loafers är tvättbara i maskin i en tvättpåse på 30 grader. Märket tillverkar även sneakers som är gjorda av tyg och syntet. De går lätt att torka av med en lätt fuktig trasa om de skulle blivit smutsiga.

Swims skor online på Footway

Footway har ett stort utbud av lågskor, stövlar och sandaler. I vårt stora sortiment hittar du lätt din favorit bland hundratals märken. Vår snabba och serviceinriktade personal packar dina varor och skickar dem från vårt lager så snart som möjligt. Du har alltid fri frakt och fri retur vid beställning från oss. Dessutom erbjuder vi öppet köp i 180 dagar.

Fabio
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

57 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK