Skor

320 träffar

Wildflower – kvalitetsskor för alla väder

Wildflower är ett märke som fokuserar på att tillverka skor som både är snygga och bekväma, men samtidigt också är så prisvärda som möjligt. Det skandinaviska märket har funnits sedan några år och har fort gjort sig kända som tillverkare av kvalitetsskor för både kvinnor och yngre tjejer. Wildflower är bara ett av märkena som företaget Ericson & Saether AB äger när det handlar om skor, så företaget kan sin sak! Skorna tillverkas på särskilt utvalda platser i Asien och Europa, och kvaliteten kollas alltid så att köparen kan vara säker på att skorna inte bara ser bra ut, utan dessutom håller genom svenska väderändringar.

Skor för dig som vill vara bekväm - och se bra ut

Skorna är designade med trender i åtanke, och är populära i åldersgruppen Wildflower siktar på. Skorna ser bra ut, för dig som vill ha snygga skor men som inte vill vara obekväma bara för den sakens skull! Skorna är fotvänliga och sulorna är tåliga – perfekta för dagligt bruk och till skolan. Du kan hitta lätta kängor om du vill ha något till hösten som håller dig varm och torr men som ändå ser stilrent och modernt ut, och inte känns tungt på fötterna om du är på benen längre stycken. Du kan också hitta lätta sandaler att ha till sommaren eller semestern som är både trendiga och lätta att matcha till i stort sett vilken klädsel som helst – vare sig det gäller en snygg klänning eller ett något mer bekvämt till vardags.

Gästdesigners som håller märket trendigt

Wildflower är dedikerade till att försäkra sig om att deras utbud är tilltalande till sin målgrupp, och ett bra sätt att göra det är att anlita gästdesigners som tillför sin egen stil. Senast samarbetade Wildflower med Kenza Houtin för Wildflower by Kenza. Utbudet är högklackade trendiga skor som fortfarande har Wildflowers unika hållbarhet och bekvämlighet (så pass det är möjligt med skyhöga klackar).

Wilderflower online på Footway

Footway har i stort sett alla modeller av Wildflower du kan tänkas vara ute efter, oavsett säsong och storlek. Om du vill ha varma vinterstövlar eller skor kan du hitta flera modeller som passar olika typer av outfits, vare sig du vill ha skor som passar till jobbet eller fritiden. Du kan också hitta bekväma sneakers som passar när som helst, och flera i färgglada modeller – perfekta till yngre tjejer eller dig som gillar lite färg till vardagen! "

Gradie Black
FEW LEFT
Vina Black
FEW LEFT
Amorgos 06 Black
FEW LEFT
shemal Black
FEW LEFT
Trilussa 01 White
FEW LEFT
Chloe Led Pink
FEW LEFT
Ashington Black
FEW LEFT
Brows Fuxia
FEW LEFT
Essence Black
FEW LEFT
John Black
FEW LEFT
Aila XXL 06 Black
FEW LEFT
Serape White
FEW LEFT
Aponi Zebra
FEW LEFT
Fleki Black
FEW LEFT
Sida 1 av 6

320 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK