Skor

11 träffar

Stilrent och danskt med Samsø Samsø skor

Samsø Samsø är ett danskt märke med kläder, skor och accessoarer i skandinavisk stil för trendkänsliga kvinnor och män. Hos oss här på Footway hittar du dam- och herrskor från Samsø Samsø för årets alla säsonger och tillfällen.

Samsø Samsø – bakgrund och modeller

Samsø Samsø har sin bas i den danska huvudstaden Köpenhamn, varifrån man designar moderiktiga plagg och skor i attraktiv skandinavisk stil med rena linjer, kvalitativa material och spännande detaljer. Bland märkets skor hittar du modeller både för honom och henne, och till vardag och fest. Till populärare modeller hör bland annat Samsø Samsø loafers.

Pricken över i med Samsø Samsø skor

Med Samsø Samsø skor får din outfit pricken över i. Att investera i ett par skor som både är bekväma och stilfulla lönar sig i längden. Tack vare den moderiktiga och avskalade stilen på Samsø Samsø skor, kan du både klä upp och ner andra plagg med dem, beroende på tillfälle.

Shoppa Samsø Samsø skor och loafers online

Shoppa dina Samsø Samsø loafers eller andra skomodeller hos oss på Footway. Utöver skor erbjuder vi dig som kund snabba leveranser, 180 dagars öppet köp och fri frakt och retur på din order.

Ingram
FEW LEFT
FEW LEFT
Debbie
FEW LEFT
Bambi
FEW LEFT
PAULA HIGH
FEW LEFT
Wixson
FEW LEFT
FEW LEFT
Noiz White-White
FEW LEFT
Sida 1 av 1

11 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK