Skor

5 träffar

Progetto trendiga skor för kvinnor

Progetto är ett skomärke som riktar sig till modeintresserade kvinnor som prioriterar kvalitet och stil lika högt. Märket är känt för sina bekväma, men samtidigt väldigt chica skor.

Progretto skor i olika modeller

Progretto skor erbjuder ett flertal olika modeller, anpassade för olika tillfällen. Till vardags eller när du vill ha en plattar sko kan boots eller Progretto ballerina vara ett alternativ, medan kilklackar och pumps med högre klackar passar bra till fest. Samtliga skomodeller från Progretto är välarbetade och tillverkade i kvalitativa material med vacker utformning.

Ta hand om dina Progretto skor

Med rätt vård och underhåll av dina skor från Progretto håller de sig snygga längre och står emot slitage. Utöver att sula om skorna vid behov, kan underhåll som impregnering och smörjning behövas av skornas läder.

Shoppa Progretto skor online

Shoppa ditt nästa par Progretto skor online hos oss på Footway och stå redo för både vardagsäventyr och festliga tillfällen. Vi erbjuder alla våra kunder snabba leveranser, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar. Det gör att du i lugn och ro kan testa dina nya skor hemma framför spegeln.

Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK