Skor

5 träffar

Nelly White Label skor för snyggare vardag

Nelly White Label är en linje från Nelly med skor som kan användas både till vardags och fest, året runt. Linjen, som innehåller både skor med och utan klack, har en stilren och samtidigt trendig stil.

Nelly White Label – skor som kompletterar

Nelly White Label skor är en del av Nelly, vilka sedan sin start har arbetat för att förse de skandinaviska kunderna med det senaste inom mode. I utbudet med skor från Nelly White Label hittar du perfekta skor till din basgarderob, som sedan går att kombinera med allt från festkläder till vardagskostymen.

material och vård av Nelly White Label skor

Dina skor från Nelly White Label håller länge om du tar väl hand om dem. Märket tillverkar skor i kvalitetsmaterial som mocka och läder, vilka med rätt underhåll håller sig snygga länge. Investera därför också i en bra impregnering och återfuktande produkter för skinn när du shoppar skor!

Lätt att shoppa Nelly White Label skor

Det är enkelt att shoppa snygga skor från Nelly White Label hos oss på Footway. När du hittat dina favoriter får du dem snabbt hemlevererade till dig och kan njuta av fri frakt och retur, samt 180 dagars öppet köp!

Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK