Supra Skor Online

5 träffar

Supra för sneakernördar

Märket Supra är den just nu starkast lysande stjärnan på skateboardhimlen. Supra footwear tillverkar skor som är sköna, innovativa och stilsäkra, men som tål tuffa tag under skateboardåkning samt som även tål den hårda kritiska granskningen som alla sneakernördar utsätter skorna för. Supras team består av herrarna Erik Ellington, Jim Greco, Terry Kennedy, Chad Muska, Tom Penny, Antwuan Dixon och Furby.

Supra var en undergroundidé

Supra grundandes av Angel Cabada, in i partnerskap med skateboardåkarna Chad Muska och Eric Ellington. Muska har beskrivit starten av märket som ”en undergroundidé", som delades av 5 personer och helt enkelt exploderade till en gemensam passion för skatemode. Sedan oktober 2014, distribueras märket av företaget One Distribution, som i sin tur ägs av KR3W. Supra lanserades året 2006, och i december 2012 gav man ut en 260-sidig bok om företagets historia och start. Boken fungerar som en katalog för företagets produkter, men hyllar även samarbetspartners och designers, och kändisar som de arbetat med, så som rapparen Jay-Z.

Coola modeller av Supra

"The Hammer", och ”The Suprano” är två signaturmodeller som blivit mycket populära. Dessa modeller är Jim Grecos skapelser, och han förklarar att han ville skapa en enkel sko, en sko som med sin enkelhet skulle vara unik i en värld av andra enkla skor. Skon blev en succé och kan bäst beskrivas som en lätt skatesko med hög prestanda. Även ett samarbete med Dj:n Steve Aoki resulterade i en av märkets signaturmodeller; Skytop II. Företaget har sedan 2014, fem flaggskeppsaffärer runtom i världen: Paris, Mexico City, New York, Santa Monica och Tokyo. Deras häftiga skateskor tilltalar män, kvinnor och barn, och ger en cool urban skateinspirerad stil till din vardagsoutfit. Med deras enkla stilrena framtoning förhöjer de din vardagsoutfit på ett trendigt, rent och avslappnat sätt utan att ta över eller överskina dina andra plagg.

Supra skor online på Footway

Supra skor hittar du på Footway bland alla tusentals modeller vi har att erbjuda! Klicka hem ett par idag, och med våra snabba leveranser kan du stila runt i dina nya dojor redan nästa dag! Med 180 dagars öppet köp kan du tryggt handla hos oss, och med fri frakt och fria returer kan du känna dig lugn och trygg. Vi tar hand om dig som kund, så att du kan shoppa loss och veta att vi finns här för dig!

Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK