Skor

380 träffar

Maxat mode med flärdfull twist

Supertrash skor är tveklöst något utöver det vanliga. Upplev en extravagant kollektion som är lika självsäker som vacker. Du hittar givetvis den amerikanska modefavoriten här på Footway.

Märke från Hollywood

Ta modet till en ny nivå med detta spännande modemärke som har med rötterna i LA och Hollywood. Sedan år 2009 har Supertrash skapat sofistikerat skomode för den självständiga kvinnan. Bakom märket står Olcay Gulsen. I dag återfinns det uttrycksfulla modemärket över hela världen, upptäck Supertrash du också. Modet från Supertrash osar av både framgång och attityd. Skapa årets snyggaste look med ett par stilsäkra klackskor från märket Supertrash. På Footway finner du ett stort utbud från det populära och feminina skomärket som erbjuder skor för en personlig modelook. Klicka runt på Footway och finn dina egna spännande favoriter från märket Supertrash.

Vågad design från Supertrash skor

Supertrash är ett kosmopolitiskt koncept som vänder sig till en stilsäker och modeäskande publik. Designen reflekteras även i skornas snygga detaljer som till exempel vackra metallspännen. Färgskalan går i toner av svart och vit men även lila, guld och brunt återkommer i designen. I den senaste skokollektionen på Footway finner du allt från höga Supertrash pumps, mockasandaletter, spännande sneakers och attitydfulla sandaletter. Med skor från modemärket Supertrash blir din look lika elegant som spännande vacker. Ett par pumps är en skomodell som lika vacker att bära till jeansen som till festklänningen. Spana även i utbudet från Supertrash sneakers och välj mellan skor i en rad moderiktiga färger.

Ge dina skor lite kärlek

Är du på jakt efter en vardaglig sko med mycket karaktär? Varför inte satsa på ett par sneakers med fransar! Det inspirerande utbudet från Supertrash hjälper dig att hitta looken för just dig. Modellerna från Supertrash skor tillverkas i material som läder, nubuck eller mocka. Du förlänger skornas livslängd genom att ta väl hand om dem. När du väljer att använda en impregneringsspray skyddar du dina skor skinn-, mocka- och nubuckskor. Du tar enklast bort fläckar på läderskor med en en liten borste. Tänk på att helst variera skor, om du byter skor varje dag hinner dina skor och då håller de längre.

Supertrash skor online på Footway

Du hittar alltid dina modefavoriter från de största modemärkena till förmånliga priser här på Footway. Skapa en spännande och stil med klackskor från Supertrash. Klicka vidare för att hitta din favoritlook här på Footway. I webbutiken finns ett välsorterat utbud med skor i en rad utföranden, klackhöjder och färger. Leveranserna är snabbaoch 180 dagars öppet köp ingår. Vilka skor blir dina favoriter?

3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 7

380 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK