Stövlett

943 träffar

Den bästa blandningen

På Footway älskar vi skor, det vet du. Vi älskar också stövlar. Så naturligtvis älskar vi den optimala blandningen av skor och stövlar: stövletter. Våra mest populära märken är Vagabond, Sixtyseven, XTI och Rieker men det finns en rad andra märken och modeller att välja mellan.

Skor eller stövlar?

Osäkerhet kan vara tufft. Tvivel. En oförmåga att bestämma sig kryper sig på när dina vänner står och gastar i hallen att ”vi måste verkligen gå nu”. Känslan är välbekant och det spelar ju ingen roll vad du har på dig om inte skorna är rätt. Skorna är ju viktigast. Utanför strilar regnet ned mot asfalten och frågan fortsätter att poppa upp: skor eller stövlar? Skor eller stövlar? Likt en vit blixt från en havsblå himmel kommer svaret: stövletter. Så klart. Du säger hejdå till vännerna som redan tröttnat och sätter dig vid datorn, knackar in Footway i adressfönstret och spenderar hela kvällen med att surfa runt bland vårt stora utbud av stövletter.

Passar till (nästan) allt

Nej, vi skojade bara. Självklart ska du gå ut med dina vänner. Våra stövletter finns ju kvar efter helgen, kanske har vi till och med fått in några nya modeller. Stövletter passar bra till jeans, kjolar, finbyxor och de fungerar utmärkt till vardags och fest. Mer? Okej: de kommer i både höga och låga klackar, är skamlöst snygga, finns i massor av modeller, kommer från en rad olika märken och passar alla fötter! Puh. Det var en del bra saker om stövletter det. Ska vi fortsätta? Kul! Du behöver aldrig oroa dig när du har på dig dina stövletter. De klarar allt som en sko klarar, ja förutom ett marathon då, och de klarar allt som stöveln klarar, ja förutom Roskildefestivalen kanske. Med andra ord så klarar stövletten nästan allt. Så surfa loss nu och leta upp dina favoriter här på Footway.

FÅ KVAR
Carina Black
FÅ KVAR
Judy Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 16

943 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK