Skolett

82 träffar

Skoletter är en lite lägre version av stövletterna. Vrålsnygga och perfekta för dig som behöver ett klackat komplement till dina vanliga klackskor. Skoletter passar till allt och fungerar året om.

När det kommer till skoletter finns det massvis med modeller så du kommer garanterat att hitta en favorit – här har vi faktiskt samlat över 800 par med supersnygga skoletter, i alla möjliga färger och former. Våra populäraste modeller kommer från Vagabond, Ecco och Duffy. Märken som på olika sätt ger ifrån sig härligt snygga skoletter.

Matcha dina skoletter

Hur du väljer att matcha dina skoletter beror såklart på skoletterna själva – det finns som sagt flera olika modeller att välja bland. Ett par svarta med raka linjer i matt färg fungerar till exempel bra ihop med ett ljusa, kanske lite slitna, jeans eller en snygg svart, kort kjol. Mixa gärna med en snygga leggings och en oversize-tröja – vill du synas lite extra är det bara att satsa på 90-talet och välja stora, enkla tryck på tröjan.

Under hösten är det snyggt med mörkblåa, snitsiga jeans tillsammans med en lång yllekappa. Givetvis kan du spatsera runt under vintern också, det är ju inte alltid man orkar ha med sig ett par rejäla vinterkängor till festen eller klubben.

Mix it up!

Ens fötter blir kanske inte alltid stormförtjusta i skoletterna, det kan ju kännas lite extra efter några dagar. Här kommer några tips för att minska trötthet i fötter och ben!

1) Mixa mellan sneakers och skoletter, eller med kängor. Dina fötter och ben blir trötta eftersom du inte blandar tillräckligt mycket! Att konstant gå omkring i ett par skoletter tar ut sin rätt. Ta till exempel kängorna till jobbet, men använd skoletterna när du är där. Om du går ut och dansar, gå dit i stövletter men dansa loss i ett par ballerinor!

2) Kika efter skoletter med tjockare klack. Ju större klack, desto mer stöd åt dina fötter. En smalare klack kan ju vara supersnyggt – men innebär mer belastning på vrister och fötter. Många av våra snyggaste modeller har faktiskt tjockare klack!

3) Hitta ett par sköna inlägg eller sulor. De dämpar dina fötter ordentligt och ser till att undersidan av foten inte blir lika trött.

4) Trötta fötter älskar fotbehandlingar. Unna dig själv en fotmassage och annan fotvård! Ibland glömmer man hur ofta vi använder våra stackars fötter, och skoletter och andra klackskor gör fötterna lite tröttare än andra skor. Därför är det ännu viktigare att ta hand om fötterna efter några dagar i dina skoletter.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Lago
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Raffles
FÅ KVAR
Medea Black
FÅ KVAR
Nenet Black
FÅ KVAR
Kitten Black
FÅ KVAR
Harlequin
FÅ KVAR
Ciela
FÅ KVAR
Lago
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

82 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK