Högklackad stövel

177 träffar

Genom åren har stövlarna ökat i popularitet – inte minst klackstövlar. Här har vi samlat över 200 par snygga högklackade stövlar. Det senaste året har höga stövlar fått ännu mer uppmärksamhet tack vare det bohemiska, trendiga modet som svept över världen. Trendiga eller inte, ett par högklackade stövlar fungerar alltid – de är nämligen tidlösa.

Med hjälp av de stilrena klackarna blir högklackade stövlar bland det mest kvinnliga du kan bära. Högklackat är alltid sensuellt snyggt, om du slänger med ett rejält hög skaft blir de ännu mer distinkta.

Matcha dina högklackade stövlar

Eftersom de höga klackstövlarna ger en genuint kvinnlig look kan du antingen spä på den ännu mer, eller skala av den med mer neutrala plagg. Om du väljer att satsa på en mer feminin look är en lång, enkel grå klänning eller en snygg tunika ett givet val, eller kanske en kofta?

Om du är på jakt efter något mer neutralt är en snygg, mönstrad skjorta perfekt. Det senaste året har präglats av en snygg bohemisk look, så en skogshuggarskjorta eller andra mönstrade skjorta spelar in i allt det perfekt. Svarta stövlar trivs bra i sällskap med randiga plagg – en lång, clean t-tröja i med svarta och vita ränder blir kanon.

Vankas det fest? En svart, tight knälånga klänning gör dig snyggast på partyt. Om du föredrar kortare plagg kanske en läcker topp är ditt val? Högklackade stövlar gör sig också bra ihop med en stilren, svart, kort kjol – det höga skaftet ger hela outfiten en välbalanserad känsla.

Populära stövlar

Över 200 par med högklackade stövlar gör såklart att det finns hel del härligt att välja bland.

Primeboots har hängt med ända sedan 1800-talet och härstammar från spanska Valverdena del Calzado. Deras snygga stövlar tillverkas i slitstarkt läder och gör dig redo för festen såväl som vardagen – kom ihåg att vårda dina stövlar så blir de lite lika tilltygade av den skandinaviska vintern.

Från Spanien kommer även Art, vars stövlar formas av storstädernas livfulla uttryck. En detalj vi är särskilt förtjusta i är den röda ligga logotypen som diskret utmärker stövlarna.

Ett annat märke som gör succé bland våra högklackade stövlar är danska Ecco, som bildades på 1960-talet. Märket har bland annat ett så kallat kreativt lab där man samlar inspirationsrika krafter i former av designers, marknadsförare, tekniker och produktionsledare för att skapa nya vägar för Ecco att nå och hänföra sin publik. Likt Primeboots tillverkas många av märkets snygga modeller i härdat läder.

Oavsett vad du gillar hoppas vi att du ska hitta vad du söker här på Footway. När du gjort det har vi alltid blixsnabb leverans, 180 dagars öppet köp, fri frakt och fria returer.

FÅ KVAR
28773 Black
REA
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

177 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK