Stella Mccartney Skor Online

2 träffar

Stella McCartney – supermärket för skor

Med skor från Stella McCartney visar du verkligen vem du är och vad du vill förmedla. Stella McCartney som modehus står för en väldigt distinkt design, som inte återfinns någon annanstans. Så är även fallet med de stilrena skorna. Bekvämlighet och funktion är egenskaper som alltid varit viktiga i Stella McCartneys kollektioner, vilket går igen hos skorna.

Stella McCartney, en modesaga

Stella McCartney är sagan om kändisdottern som blev en världskänd designer med eget modehus. Efter bland annat en lyckad karriär som chefsdesigner för modemärket Cloé öppnade Stella McCartney eget. Det blev succé och resulterade till exempel i samarbeten med H & M och adidas, inom allt från träningskläder till skolinjer.

Skor för medvetna kvinnor

Skor från Stella McCartney passar till medvetna kvinnor som prioriterar både design och bekvämlighet. Ställ gärna dina Stella McCartney-skor i en låda när de inte används för att skydda dem från yttre påverkan.

Skor från Stella McCartney på Footway

Om du letar efter klassiska, väldesignade skor, bör du verkligen överväga Stella McCartney. Du köper dem enklast på Footway. Här får du alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK