Sneaky Steve, Skor

209 träffar

Sneaky Steve: Ett par skor som passar till allt

Sneaky Steve är skomärket som hyllar denim – utan att vara tillverkade av denim. Dessa tuffa skor är avsedda att skapa den perfekta urbana looken. Inspirerade av vanliga sneakers och en vilja att göra en skillnad, skapades Sneaky Steve i Göteborg år 2007. Sedan dess har produktionen ökat, och idag kan du få tag på allt från stövlar och nydesignade herrskor till sneakers, som var märkets första fokus. Sneaky Steve står för en kamp mot det tråkiga och det konventionella, och de är som skapta för dig som alltid vill fira livet, musiken och den urbana livsstilen.

Så stylar du din Sneaky Steve-look

Sneaky Steve skor är otroligt mångfaldiga och med lite kreativitet kan du få dem att fungera till vilken outfit som helst. Du som vill vara lite finare klädd på en arbetsdag eller vid en presentation kan välja ett par Sneaky Steves till kostymen. De kan vara det perfekta paret skor när du ska ut på stan eller på en konsert. När det är dags att tona ner elegansen och följa gatumodet, passar Sneaky Steves perfekt till ett par jeans och en tröja.

Skor som hjälper dig att ta hand om din ekonomi

Märket Sneaky Steve är tänkt att möta dina behov som vill ha kvalitetsskor utan att bli helt pank vid varje köp. Skorna designas för att vara snygga, praktiska och användbara i alla sammanhang, samt för att hålla länge. Men detta betyder dock inte att de är särskilt dyra – priset hålls nere så att de ska vara lättillgängliga för alla. På det sättet kan du köpa mer än ett par skor när du behöver det, och få hem sneakers med attityd och känsla. Du som älskar sneakers till alla tillfällen kommer att falla för Sneaky Steves trendiga utseende och praktiska design, ty skorna är inte bara snygga, utan även designade för att maximisera din komfort och garantera att du mår bra hela dagen.

Sneaky Steve online på Footway

På Footway finns Sneaky Steve för dig. Det finns massor av olika modeller och stilar, i olika material, färger och prints. Det finns boots och sandaler, sneakers och mer formella skor. Det är bara att klicka dig fram till den modell som passar dig och din livsstil bäst, och som kompletterar din look och låter dig framföra exakt det budskap du vill att alla ska få höra. "

Seal Cognac
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Less White
FÅ KVAR
Less Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sun White
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

209 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK