Boss Green - Hugo Boss, Sneakers & Sportskor

0 träffar

Boss Green - ett sportigt alternativ

Med ett par skor från Hugo Boss kommer du alltid att känna dig rätt, oavsett var du befinner dig. Hugo Boss är synonymt med hög stilfaktor, klassiska välskräddade plagg och högkvalitativa skor och läderprodukter. Med tillskottet Boss Green, säkerställer märket att det täcker marknaden för bekväma plagg som kan användas i vardagen, för den som gillar en sportig touch. Kanske är detta de perfekta skorna för dig som vill tillbringa en dag på golfklubben, eller bara ta en lunch på stan.

Boss - en kontroversiell historia

Hugo Boss har sina rötter i Tyskland, och grundades året 1924 i Metzingen av Hugo Boss. Under andra världskriget tillverkades bland annat uniformer till tyska soldater på fabriken, något som har ansetts kontroversiellt i företagets historia. Företaget hann även att gå i konkurs året 1931 men med sina kända kostymer som man började tillverka på 50-talet, reste sig företaget till att bli ett av de största modehusen i världen.Idag hittar man kläder, skor och accessoarer fån Hugo Boss och Boss Green i butiker över hela världen, med breda kollektioner för män, kvinnor samt barn. Märket finns i 110 länder och ingår i den stora CWF-koncernen tillsammans med andra välkända märken, så som till exempel Marc Jacobs och Burberry.

Boss Green- Mode på hög nivå

Under märket finns en del kollektioner, så som Boss, Boss Orange, och Boss Green. Samtliga dessa kollektioner hittar ni självklart hos oss på Footway. Med Boss Green får man bekväma vardagsskor med hög modefaktor och högklassig kvalitet. Med sin sportiga stil tilltalar Boss Green skor alla som vill ha ett avslappnat, stilrent tillskott i skogarderoben. Tillför en färgklick till din vardagsoutfit med dessa skor som med sina starka färger förhöjer vilken golfrunda som helst. Boss fick sin licens för att tillverka skor så sent som 2004, men de har verkligen tagit igen detta och har snabbt blivit ett av de mest populära skomärkena runt om i världen.

BOSS Green online på Footway

Hos oss på Footway hittar du flera hundratals olika skomodeller från märket Hugo Boss. Du hittar rätt sko för alla tillfällen, och med Hugo Boss skor kommer du alltid att känna dig rätt klädd, oavsett tillfälle. När du handlar dina Hugo Boss skor online är du garanterad våra snabba leveranser samt alltid fri frakt och fria returer. Skulle du eventuellt behöva byt skorna, så går detta snabbt och smidigt! Allt för att du ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK