Sneakers

4 082 träffar

Sneakers för alla tillfällen

Sneakern är kungen av skor. Omåttligt trendig, snuskigt populär och mångsidig så man baxnar. Här på Footway har vi samlat på oss sjukt många sneakers från massa olika leverantörer. Här hittar du sneakers från Converse, Nike, adidas, Reebok, Vans, Puma och många andra märken. Det finns sneakers i massa färger, för damer, herrar och barn.

Smög in i vardagen

Från början var sneakers enbart sportskor, vars användningsområde begränsades till den sport skon var framtagen för, som basket och tennis. Men redan tidigt började sneakern att användas i vardagen. Tack vare sitt sportiga, ungdomliga utseende var skorna givna på var mans fötter. Namnet uppfanns av Henry Nelson McKinney, en reklamman som 1917 gav skon sitt namn eftersom den var så tyst att man kunde sneaka (smyga) utan att det hördes, tack vare gummisulan. Idag är skon bland de mest populära och syns precis överallt; till jeans, kostym, kjol, shorts och till alla möjliga stilar; dressat, rockigt, skitigt, vardagligt och till fest. Sneakers, eller sneaks som de också kallas, bör ha ett hem i allas garderob.

Våra populära modeller

Våra mest populära sneakers kommer från Reebok, adidas, Nike och Converse. Hos Reebok hittar du bland annat Classic Leather för både tjejer och killar och adidas som med sin Superstar-modell klättrat högt upp bland våra favoriter. Modellen är adidas hövding och har precis som många andra kända sneakers sin bakgrund i basket. Superstar kom redan i slutet av 1960-talet och blev grymt eftertraktad med en gång. Idag syns den överallt. Converse Chuck Taylor All Stars är mer än klassisk och lanserades redan 1917, som en basketsko. Idag är Converse det givna valet för en lite mindre sportig och mer casual look, lika snygg till skinnjackan som kostymen. Nike har tack vare sina banbrytande modeller slagit sig fram som det största sneakermärket i historien och mer eller mindre ändrat sättet vi ser på sneakers: idag finns det många som samlar på Air Jordan-skor. Tjejerna gillar Nike på Footway där modeller som Air max ligger är ett givet val.

Perfekta barnskor

För barnen är gäller Hello Kitty och Ecco och visst är sneakers perfekta barnskor: lätta, sportiga och luftiga med en inbjudan om aktivitet och lek. Vi som älskar skor är så glada över att sneakern inte bara blivit trendig utan även blivit en sko som idag accepteras till finare tillställningar och klädkoder som till exempel kostym. En stilren vit sneaker är ett spännande tillskott till den stiliga kostymen. Vad väntar du på? Ut på Footway och leta upp din favorit bland våra 7 000 sneakers.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 69

4082 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK