Höga sneakers

4 träffar

The North Face Skor är kvalitetsprodukter

The North Face skor är sportiga funktionsplagg för krävande utomhusaktiviteter. Företaget har sedan 1966 legat i utvecklingens framkant och idag räknas man som en global aktör. Märket har ett gott rykte, man kan verkligen lita på dessa skor.

Ett anrikt företag med känsla för framtiden

The North Face är ett amerikanskt företag som redan på 1960-talet började tillverka kläder och utrustning för klättring och hiking. Idag är man en av de största aktörerna i världen när det gäller sportiga fritidskläder och utrustning för små äventyr och stora strapatser utomhus. The North Face sko är en av företagets viktigaste produktkategorier. The North Face vet att många de bästa äventyren inte alltid kan definieras som det ena eller det andra. Det är inte löpning eller klättring utan kanske både och, vid samma tillfälle. Många av företagets skomodeller är kända för att klara detta genom sina förmånliga allroundegenskaper.

The North Face skor för krävande utomhusaktiviteter

The North Face ger dig snygg funktionalitet när det är som bäst. Många mycket avancerade utövare inom exempelvis bergsklättring väljer The North Face eftersom deras skor helt enkelt hör till de bästa på marknaden. Det är dock inte bara extrema fantaster med stora plånböcker som hittar vad de letar efter från detta anrika företag, utan hela familjen kan hitta passande skor till vettiga priser. Här på Footway hittar du såväl The North Face damskor som The North Face barnskor. Eftersom man gör skor för krävande aktiviteter och ständigt strävar efter att förbättra sina modeller hittar du ofta deras bästa skor i den allra senaste kollektionen.

Skor i de senaste materialen

The North Face gör skor som bygger på tekniska framsteg och de absolut senaste och för sitt ändamål bästa materialen. The North Face skor har i regel slitstarka sulor som ger dig mycket bra grepp på olika slags underlag. En kombination av vattentät Gore-Tex och mesh som låter dina fötter andas är vanligt när det gäller ovandelen av skor från The North Face. Det här är material som skapar lätta skor vilket är viktigt vid ansträngande aktiviteter då varje gram räknas. Om du jämför med vandringskängor i till exempel läder är de flesta av The North Face modeller mycket lätta att sköta om. Torka av med lite ljummet vatten och håll dem torra och fräscha.

The North Face skor online på Footway

Letar du efter kängor och boots att vara snygg i, som samtidigt är sköna att gå med? Här på Footway har vi ett stort sortiment från de ledande tillverkarna, kolla in vårt utbud här på hemsidan. Vi är kända för våra snabba leveranser och förmånliga villkor när du beställer från oss. Vi bjuder dig på frakten och ger dig hela 180 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med ditt inköp.

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK