Sköna Marie, Skor

101 träffar

Svenska skor av högsta kvalitet

Det svenska märket Sköna Marie skor har ända sedan starten satsat på bekväma och praktiska skor av naturliga material. Detta har man lyckats med utan att göra avkall på design.

Sköna Marie för hennes fötter

Alla Sköna Marie damskor ger dina fötter de allra bästa förutsättningarna att må bra och känna sig bekväma. Framförallt är det det faktum att man i så stor utsträckning det går använder naturliga material, som exempelvis läder, när man tillverkar skorna. Det innebär att dina fötter får andas samtidigt som de kommer hålla i många år. Detta svenska skoföretag har på kort tid blivit en favorit för kvinnor som vill ha skor av hög kvalitet och samtidigt ställer krav när det gäller design. Sköna Marie har idag ett mycket stort antal modeller och du hittar de flesta av dem här hos Footway.

Sköna Marie skor för alla tillfällen

Sköna Marie sandal tillsammans med Sköna Marie tofflor var länge företagets huvudsakliga produkter. Även om du idag utan svårighet hittar skor från Sköna Marie som passar alla tillfällen, så är märket fortfarande synonymt med dessa två nämnda skotyper. Detta är inte särskilt konstigt eftersom ett par sandaler eller tofflor från Sköna Marie ganska snart blir bärarens nya favoriter bland skorna där hemma. De är det perfekta valet för dig som vill ha en mer ledig stil antingen på jobbet eller hemma, men tack vare skornas design så får du alltid en känsla av att vara välklädd när du bär dessa skor.

Så tar du hand om dina skor

Sköna Marie skor är ofta tillverkade av skinn eller läder av högsta kvalitet. Detta borgar för att du ska kunna njuta av dina nya skor under många år framöver, men det finns naturligtvis saker som du själv kan göra för att förlänga skornas livslängd ytterligare. Naturmaterial mår bäst av att regelbundet smörjas in med vanligt skofett, gör detta ungefär en gång i månaden beroende på hur ofta du använder skorna . Dina sandaler, tofflor eller andra skor i naturmaterial håller sig både vackrare och blir mer hållbara om du ser till att skinnet eller lädret aldrig torkar ut. Detta är ett enkelt och billigt sätt att förlänga dina skors livslängd.

Sköna Marie skor online på Footway

Billiga sköna Marie skor hittar du hos Footway, och vi har ett brett utbud av skor från detta märke i vårt sortiment online. Förutom ett stort utbud av skor från många märken kan vi också stoltsera med både snabba leveranser och fri frakt. Glöm heller inte att du har hela 180 dagars öppet köp på din beställning när du handlar hos oss.

Fleur Black
FÅ KVAR
Ella Bronze
FÅ KVAR
Fleur White
FÅ KVAR
Ella Black
FÅ KVAR
Shell Green
FÅ KVAR
Push Black
FÅ KVAR
Elle Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

101 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK