Shoe Biz, Skor

0 träffar

Shoe Biz skor för medvetna kvinnor

Det danska varumärket Shoe Biz skor startade med en kvinnlig målgrupp i åtanke som ville ha trendiga skor i fräcka mönster som samtidigt var praktiska och kunde användas på kontoret.

Historien bakom företaget

Företaget grundades i vårt grannland Danmark på 80-talet. Skorna skulle följa trenderna, vara moderiktiga men tåla att gå i under en lång arbetsdag utan onda fötter som resultat. Företaget låter sina kunder själva utvärdera skorna för att Shoe Biz ska kunna utvecklas och erbjuda lite bättre produkter än föregående säsong. De är ett innovativt företag som strävar framåt och samarbetar med unga utvecklare. Shoe Biz förenar en snygg design med fint skinn som materialval och bra läster för komforten. De har alltid strävat efter att ha ett brett sortiment som ska tilltala många och i utbudet finns ballerinamodeller, sandaler, sneakers och boots i alla möjliga färger och utseenden.

Shoe Biz skor

Väljer du ett par Shoe Biz pumps får du ett par riktigt eleganta skor som lätt hamnar i blickfånget. De höga, förförande klackarna lämnar ingen oberörd. Att bära klackskor är ett smart knep för att dina ben ska upplevas som längre och det blir en snygg stilkontrast att kombinera med shorts, samtidigt som det adderar lyx till din outfit. Shoe Biz Ballerina ligger bra till för att bli nya favoriter i skosamlingen. Få andra modeller är så sköna och användbara som ballerinaskor. De passar till allt. Välj ett par svarta i läder eller ett par trendiga leopardmönstrade och känn de varma vindarna från savannen.

Materialval och skötsel

Shoe Biz skor består till största delen av läder och skinn. De är levande material som formas efter din fot och blir mer bekväma ju mer skorna använts. De tål att torkas av med en fuktig trasa och för att hållbarheten ska öka kan du putsa dem med skokräm, vilket även får skorna att skina som om de vore nya. Skorna innehåller även naturliga textilmaterial som i Shoe Biz kollektioner får många olika färger och mönster. Sulorna är tillverkade i kraftigt gummi och de förstärkta lästerna låter skorna behålla sin form och de fortsätter att vara sköna efter en lång promenad.

Shoe Biz skor online på Footway

Footway har hundratals märken och i vårt stora sortiment hittar du garanterat din favoritsko. Välj snygga klackskor för festen eller för att förhöja vardagslooken. För den sportiga typen finns snygga sneakers och skor som passar för ett hårt träningspass. Vi strävar efter att leverera dina varor snabbt och erbjuder alltid fri frakt och fri retur på din beställning. Välkommen in!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK