Selected Skor Online

9 träffar

Selected skor för skön nordisk stil

Selected skor är ett perfekt val för dig som vill ha skor i snygg, skandinavisk design. Välj mellan olika modeller, färger och material och hitta det par som kompletterar just din stil bäst.

Selected skor - märkets bakgrund och linjer

Selected grundades 1997 och gjorde till en början bara herrkläder. Sedan 2008 har dock också damkläder blivit en del av märket, som därför idag är uppdelat i en damsektion som kallas Selected Femme och en herrsektion som kallas Selected Homme. Selected är nordiskt och varje plagg och sko från märket har en äkta skandinavisk look som många kunder världen över uppskattar.

Snygg stil med Selected skor

Med skor från Selected blir din outfit komplett. Välj mellan modeller i klassisk stil med naturliga färger - eller färgglada kulörer för en mer spännande stil. En populär modell från märket är Selected loafers, som är perfekta för avslappnade sommardagar.

Shoppa dina Selected skor och loafers online

Shoppa dina nya Selected skor online hos oss på Footway. Tack vare våra snabba leveranser och öppet köp i hela 180 dagar – är det minst lika lätt som att handla i en fysisk butik. Alla våra kunder får dessutom fri frakt och fri retur på sin order.

Titus Mix
FÅ KVAR
Vic Suede
FÅ KVAR
Sel East
FÅ KVAR
Bobo Contrast
FÅ KVAR
George Suede
FÅ KVAR
Bobo Contrast
FÅ KVAR
Vic Suede
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK