Remsandaler

5 träffar

Quiksilver-mer än surfarmode

Quiksilver är ett globalt varumärke som många förknippar med en avslappnad surfarstil. Quiksilvers flip-flops, sandaler och de avslappnade skorna tillverkade i canvas har år efter år varit populära val när det kommer till sommarskor, och kunderna återkommer gärna för flera par. Quicksilver är ett av de absolut mest trendiga och populära märkena, inte minst i USA och surfarnas förlovade land, Australien. Med en variation av modeller som passar likväl till stranden som till skidbacken, är Quiksilver ett märke som passar både män och kvinnor, som anammar en avslappnad och cool stil, samtidigt som man vill ha en personlig och lite sportig twist.

Quiksilver skor För en ung livsstil

Sedan starten 1969, har Quiksilver kombinerat funktion, mode och konst i sin design. Stilen tilltalar de som älskar havet och surfing, men även de som har en förkärlek till fjällen och de puderbelagda skidbackarna. Med sin ungdomliga stil har Quiksilver skördat framgångar jorden runt med sina varierande modeller i olika material, mönster och färger. Märket strävar efter att inspirera ungdomen till att ta hand om miljön och jorden vi lever på. Man har även Quiksilver Foundation, genom vilken man ständigt jobbar för att förbättra allas vår livskvalitet och miljön samt världen vi lever i.

Personlig sportighet av Quiksilver

Detta är skor som med en präglad ungdomlig framtoning, med en utvecklad teknologi och ett hängivet designarbete. Med sina djärva mönster, raka linjer och olika färger i både starka och dova toner, är märket i ständig förnyelse och ligger därmed i framkant när det gäller trender och stilar. Om du uppskattar och letar efter skor med en personlig sportighet med massor av unika detaljer så kommer du garanterat att falla pladask för Quiksilvers ungdomliga, sportiga skor. Kombinera dem med dina favoritshorts för en dag på stranden, eller varför inte en linneskjorta och ett par jeans för en kväll ute på stan.

Quiksilver skor online på Footway

Hos oss på Footway har vi alltid det senaste från märken som Quiksilver! Hitta just dina sportiga dojor för sommarens alla strandpartyn. Klicka hem dina egna favoriter, kanske rentav flera favoriter, och ta första klivet mot en förnyad och förbättrad skogarderob! Hos oss på Footway har du alltid 180 dagars öppet köp. Du har dessutom fri frakt och fria returer, allt för att göra din shopping så enkel som möjligt. Välkommen till oss på Footway!

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK