Sandaler & Tofflor

4 280 träffar

Sandaler och tofflor i många varianter

Sandaler och tofflor är ett måste för både herrar, damer och barn. Förutom att ett par luftiga och sköna sandaler är bekväma under sommaren, finns det även mjuka och varma ulltofflor som passar perfekt på vintern. I vårt sortiment av sandaler och tofflor erbjuder vi favoriter från bland annat Birkenstock, Crocs, Shephard och Ecco. Här finns både festliga sandaler som går utmärkt att använda till sommarens alla strandfester, men även ergonomiska sandaler från Ecco som du kan bära på vandringen. Oavsett vilken sorts sandaler och tofflor du är ute efter, kan du garanterat hitta något du gillar.

Sandaler och tofflor skötselråd

I vårt sortiment av sandaler och tofflor kan du hitta mängder av snygga och bekväma skor med olika egenskaper. Vi erbjuder både äkta ulltofflor, sandaler i läder men även i syntetmaterial. För att dina nya skor ska hålla sig i ett fint skick behöver du ta hand om dem på rätt sätt. Alla de olika materialen kräver sin egen vård. Lädersandaler kan du med fördel impregnera. Då håller de bättre mot vatten. För inomhustofflor i ull från exempelvis Shephard, räcker det med att vädra tofflorna då och då. Ull har många smarta egenskaper och en av dessa är den antibakteriella. Detta innebär att ulltofflor mer eller mindre sköter sig själva. Sandaler kommer även att hålla längre om du undviker att använda dem i regnigt eller lerigt väder.

Sandaler och tofflor stiltips

Ett par riktigt snygga sandaler kan du utan problem matcha till både jeansshorts eller en vacker sommarklänning. Du kan välja bland både stilrena och enkla sandaler men även mer dekorativa med snygga detaljer som paljetter, remmar och stenar. Ett par klassiska Birkenstock tofflor kan du använda till ett par avklippta och slitna jeans – supersnyggt med en vit skjorta eller t-shirt! För dig som köpt ett par sköna ulltofflor är det bästa stiltipset såklart ett par sköna mjukisar, en gosig filt och en varm tröja – ""a match in heaven"".

Sandaler och tofflor online på Footway

När du väl hittat ett par nya sandaler eller tofflor som du gillar kan du enkelt och smidigt beställa dessa direkt på nätet. Hos oss på Footway får du alltid fri frakt, dessutom erbjuder vi 180 dagars öppet köp. Med så lång tid kan du testa och se att du verkligen gillar och trivs i skorna. Kanske har du frågor och funderingar om skostorlekar eller passform? Hör gärna av dig till oss så kan vi säkert hjälpa till. Vi på Footway älskar skor och ger gärna tips till våra kunder.

Flash Black
Sida 1 av 72

4280 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK