Skor

643 träffar

C1rca skor för skejtaren

Om du älskar att skejta eller om du helt enkelt har en dragning till skejtmode, kommer du älska C1rca skor. C1rca skor har cool stil och du kan välja bland många olika sneakers. Här hittar du skomodeller med kraftig gummisula och i många olika material.

C1rca skor historia och kända modeller

Det amerikanska klädföretaget C1rca drivs av ett gäng passionerade skejtare som gillar mode. Grundarna till företaget älskar att skejta och har hårda krav på skorna, allt för att de ska vara så funktionella, bekväma och snygga som möjligt. Om även du letar efter sköna och smarta skor för skejtingen eller om du helt enkelt gillar modet, kommer du garanterat kunna hitta något du gillar.

C1rca skor stiltips och skötsel

C1rca skor håller hög kvalitet, något som är ett måste vid skejting. Här kan du välja bland skomodeller i äkta skinn men även textilskor. För att skorna ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt kan du behöva smörja in skinn- och mockaskor med skovårdsprodukter.

C1rca skor online på Footway

Så du har också hittat hit! Välkommen till Footway! Här kan du inspireras av snygga skor av högsta kvalitet. Klicka hem ett par nya C1rca skor och hoppa upp på brädan. För tryggare och bekvämare shopping erbjuder vi alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Seilas Olive
FEW LEFT
Sida 1 av 11

643 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK