Rivieras, Skor

23 träffar

Skön spansk stil med Rivieras skor

Låt dina semesterskor gå i spansk, färgglad stil med Rivieras skor och sneakers. Det stora utbudet av olika färger och stilar, gör att du med enkelhet kan hitta ett par som tilltalar just dig och gör att din semesterstil blir både skön och snygg!

Rivieras skor och bakgrund

Rivieras skor tillverkar traditionella spanska skor för fritiden i en ny och moderiktig tappning. De nya Rivieras skor och sneakers har en modern twist på den klassiska 50-tals designen, med läckra färger och spännande materialmöten.

Fixa semesterlooken med Rivieras sneakers

Rivieras sneakers och skor är inte bara snygga, de är också bekväma och därför det perfekta valet när du bygger din semestergarderob. Oavsett färgval, promenerar du med ett par Rivieras skor alltid i stil på strandpromenaden, till butiken eller poolen. Välj mellan färger som grönt, rött, gult, brunt och svart och hitta din favorit!

Shoppa Rivieras skor online

Shoppa dina nya Rivieras skor och sneakers inför semestern online hos oss på Footway. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar till alla våra kunder. Det gör att du lätt och smidigt kan testa dina nya skor hemma och se till att de matchar med resten av din semestergarderob!

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

23 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK