Skor

215 träffar

Skomode för en roligare värld

Låt dig inspireras av det nyskapande modet från Lola Ramona skor och finn inspiration till din personliga modestil på Footway. Färg och mönster gör världen roligare!

Sätt färgen på världen

Det färgstarka märket Lola Ramona grundades i Köpenhamn år 2006 av Gitte Sandquist som hade drömmen om att skapa skor med en uttrycksfull design. Och visst har märket lyckats att uppfylla sina dröm. Det färgsprakande danska märket har tagit modevärlden med storm med sina prickiga mönster, söta rosetter och underbara vintageränder. Det här är skomode med glimten i ögat. Matcha och mixa de lekfulla formerna, Lola Ramona har skapat en kollektion fylld av stilmöjligheter. Ett par randiga platåsandaler eller ett par lätta prickiga sommarsandaletter står som symboler för ett nyskapande och lekfullt mode. Vad sägs om ett par Lola Ramona boots i en spännande färg?

Lola Ramona skor perfekta för fest

Är du på jakt efter en sko att bära då det vankas party och festligheter? Då ska du kika på i Lola Ramonas glada kollektion där du hittar allt från pumps till sandaletter i en rad olika spännande mönster och nyanser. Välj mellan skor i en rad olika klackhöjder, eller vad sägs till exempel om ett par festskor där klackarna förgylls av lekfulla prickar? Missa inte heller Lola Ramona Elsie och söta Lola Ramona Angie. Eller varför inte ge looken en ny karaktär med ett par höga kilklackar med knytband? Utforska hela utbudet från Lola Ramona på Footway och inspireras av det senaste modet.

Ge dina skor omtanke och kärlek

Med Lola Ramona skor blir din modestil lika spännande som retrocool. Modemärkets stil skapar en intressant och nyskapande look för den självständiga kvinnan. Hos Lola Ramona står de spännande materialen och de rika mönsterdetaljerna i blickfånget vilket tveklöst skapar en look som sticker ut. Stilen reflekteras också i skornas söta modedetaljer som rosetter, knytband och spännen. Det här är skomode utöver det vanliga. Tänk på att alltid ta hand om dina skor genom att borsta bort smuts och damm liksom smörja in skor i läder med skoputs då och då. Ge dina skor lite kärlek så håller de betydligt längre.

Lola Ramona skor online på Footway

På Footway och Lola Ramona webshop hittar du alltid trendiga skor från de största modemärkena. Beställ dina favoritskor bekvämt och enkelt, i webbutiken finns ett stort utbud med skor i en rad utföranden, modeller och färger. Du har alltid fri frakt på din beställning och fria returer. Vid köp på Footway ingår 180 dagars öppet köp. Upptäck skor från Lola Ramona i en rad olika utföranden på Footway.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Ava Red
FÅ KVAR
Ava Black
FÅ KVAR
Ava Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Ponto Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

215 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK