Skor

601 träffar

Stilsäkert och naturligt mode från Sebago

Drömmer du om det stora blå? Sebago skor är anpassade för livet på havet. Upptäck allt från seglarskor till sköna loafers och låt havets bris inspirera vardagsgarderoben.

Livet kring havet

Sebago har skapat skor och kläder för livet till havs ända sedan år 1946. Äventyret och drömmen om de salta vindarnas frihet inspirerar skomärket än i dag. Rötterna, som finns i New England USA, gör också ett tydligt avtryck i den marina kollektionen. Namnet är faktiskt hämtat från sjön Sebago Lake i Maine, begreppet ""sebago"" användes av Abenaki-indianerna för att beskriva ""stor sjö"". Precis som då företaget grundades skapas skorna i dag med stor kärlek till hantverket. Resultatet är en exklusiv kollektion med vackra material och omtanke i varje söm. Sebago sko finns i många vackra utföranden för både dam och herr här på Footway.

Sebago skor - hantverk utöver det vanliga

En seglarsko är en av modegarderobens klassiker. Snörning av läder, tåligt skinn och mjuka sulor skapar ett stilsäkert intryck. I dag är Sebago seglarskor populärare än någonsin och bärs inte bara ombord på båten utan även i vardagliga sammanhang. Skorna älskas världen över för sin lätthet och bekvämlighet samtidigt som de är är riktigt slitstarka. På Footway finns Sebago herrskor i en rad färgställningar, bland annat sand, beige, khaki, brun och klassisk svart. Ett modernt val för mannen som ställer höga krav på både form och funktion. Kollektionen rymmer även enkla men eleganta slip-ins i mjuk läder. Hitta de personliga favoriterna redan i dag.

Naturmaterial i centrum

Sebago skor görs i naturmaterial som till exempel smidigt läder. Om du vill ha en lite mer robust yta kan du till exempel välja en sko i borstad mocka. Kvalitetsskorna ger en casual vardaglig look som samtidigt är både sportig och välklädd. Den mångsidiga skon passar att bära i en rad olika sammanhang och är lika snygga att matcha till jeansen som ett par upprullade chinos. Ett par klassiska loafers är en mångsidig skomodell som alltid är rätt. Till den kallare årstiden rekommenderas boots. Sebago erbjuder även snygga kängor med traditionell snörning. Upptäck skor i en rad olika utföranden på Footway.

Sebago skor online på Footway

Söker du Sebago skor i Sverige? Beställ dina skor snabbt och enkelt här på Footway. I webbutiken finns ett brett utbud med skor i en rad utföranden, modeller färger. Kort sagt så finns det något för alla smaker. Dessutom ingår snabb leverans, fri frakt och fri retur. När du handlar dina skor på Footway ingår alltid 180 dagars öppet köp.

U Era Navy
Sida 1 av 11

601 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK