Skor

215 träffar

Green Comfort skor

Green Comfort skor är utvecklade för nordiska förhållanden och är de enda skorna på marknaden som garanterar att sulans stötdämpning varar hela skons livslängd. I varje kollektion förenas trendig design med komfort.

Märkets historia och strävan

Green Comfort sko grundades år 1994 i Danmark av Hans Jorgen Millner och Jesper Stærmose. När de båda männen för första gången fick känna materialet i sina händer, som har gjort att de hittills kunnat producera 3 miljoner skor till Norden, visste de att något stort var på gång. Materialen de använder är det finaste skinnet, som de huvudsakligen importerar från Portugal. Det var dock mycket slit i början för att få fram rätt sorts produkter som förenar komfort med de senaste trenderna inom formgivning och färger. De tar sitt avstamp i det aktiva livet med de raka stilrena linjerna som har satt Skandinavien på designkartan.

Green Comfort skor

I Green Comfort sandaler använder sig företaget av sin välkända stötdämpningsteknik i sulan, som låter dig att njuta på riktigt av en bekväm promenad. Modellen Camino är en rejäl sandal som passar för längre vandringar och finns i rött, blått och svart. Remmarna är tillverkade i mjukt läder med tyg närmast för att inte skava och vara behaglig mot foten. Sulan är uppbyggd för en bra dämpning och är extra tjock bak i hälen. För festligare tillfällen kan sandalen K4114 vara ett alternativ då du vill förena komfort med snygg design för barnen. Denna moderiktiga sandal dekorerad med stjärnor tilltalar barnen och låter dem stråla. Du vet väl om att alla Footways skor går att se i 360 grader på vår hemsida? Där ges du en bättre överblick av hela skon. Green Comfort boots Norma O-bla är svarta klassiska varianter utan dragkedja eller knäppning, bara att trä i fötterna. Passar snyggt till både kjol och byxor och sulan håller ett bra grepp även när det är halt ute.

Material och extra sulor

Green Comfort skor använder sig av skinn och läder som de primärt tar från Portugal. De satsar på bra kvalité som både är snyggt och bekvämt. Skulle skorna bli smutsiga går det bra att torka av dem med en fuktig trasa. Deras sulor lämpar sig mycket bra om foten behöver ett rejält stöd, för att få ytterligare dämpning kan innersulorna EnergySole placeras i skon. Sulan använder ett helt nytt antibakteriellt material för att snabbt och effektivt absorbera och transportera bort fukt. Skon upplevs som mer bekväm då foten har en sval temperatur, då för varma fötter kan ge upphov till skavsår. Sulan finns tillgänglig i storlekar för barn, damer och herrar.

Green Comfort skor online på Footway

I Green Comfort webshop på Footway hittar du ett stort utbud av sandaler, skor och boots till både barn, dam och herr. Inför varje ny årstid presenterar företaget en spännande kollektion med inspiration från de senaste trenderna, men som aldrig kompromissar med komforten. Beställ enkelt dina varor online och få snabb leverans av dina skor. Du vet väl att du alltid får fri frakt när du köper genom oss?

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

215 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK