Skor

572 träffar

White Brand – Trendskaparna

White Brand är en av vår tids största trendsetters. De har utvecklat en helt unik stil som är både snygg och experimentell. Detta är en kombination som verkar ha gett utdelning för varumärket! Deras syn på design och tillverkning liknar inte någonting vi tidigare sett. Det betyder dock inte att skorna är mindre bekväma eller tåliga. White Brand ger dig allt i ett, både elegans och funktion.

Historien bakom White Brand

Idén bakom White Brand är att skapa unika och trendiga produkter för staden. Märket började sin bana i mycket liten skala, och sålde till en början alla möjliga typer av modeprodukter. Det dröjde inte länge innan deras popularitet ökade på grund av varumärkets fantastiska kvalitet och goda service. Nu för tiden samarbetar varumärket med kändisar i över 30 olika länder, och säljer några av de häftigaste plagg och skor som du kan hitta.

Skor för ungdommarna

White Brand har riktat in sig mot den yngre marknaden. De tillverkar plagg med attityd och som tilltalar ungdomen. Ett ytterligare plus är att deras skor inte vänder sig till något specifikt kön utan kan lika gärna bäras av kvinnor som av män.

White Brand hos Footway

Självklart hittar du skor från White Brand hos Footway. Skorna från White Brand är omsorgsfullt utvalda, med den ständigt växande kundgruppen i åtanke. Välj bara vilka skor du vill ha, och vi levererar dem snabbt, hela vägen hem till dig!"

Ultra Flex Wsl
FEW LEFT
Flex Appeal 3.0 Bkw
FEW LEFT
Flex Appeal 2.0 Blk
FEW LEFT
Be-light Tpe
FEW LEFT
Ultra Flex Red
FEW LEFT
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
On-the-go 600 Bkw
FEW LEFT
On-the-go 600 Mve
FEW LEFT
On-the-go 600 Bbk
FEW LEFT
Womens Skyline Slt
FEW LEFT
Empire 12413 GYW
FEW LEFT
Tulip3275 465
FEW LEFT
On-the-go 600 Bkgy
FEW LEFT
Sida 1 av 10

572 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK