Skor

250 träffar

Footi

Footi är ett sprillans nytt märke från etablerade Viking Outdoor Footwear, och ett märke som fokuserar helt på barnskor. Det här är deras första höst/vinster-kollektion för 2017, som är fullpackad med bekväma och snygga skor för barnen.Vikings skor skiljer sig från mängden eftersom de är lika sköna som de är trendiga, och eftersom de skyddar fötterna på ett smart sätt. Vad mer kan man önska sig?

Vad är det som är så bra med Footi?

Viking är ett etablerat märke som har kommit på en fantastisk plan för att se till att deras nya Footi-kollektion blir en succé.

Deras barnskor är inspirerade av cool design från street-sporter. Det gör dem unika, snygga och trendiga. Dessutom har Viking skapat ett helt team för Footi, som arbetar i London och som fokuserar helt på att designa och utveckla kollektionen. Precis som med moderbolaget Viking står skorna minst sagt ut från mängden.

Footis roliga och sportiga design är inte den enda fördelen med märket. Med många års erfarenhet och ett gott rykte inom branschen kan du lita på att Viking levererar kvalitet – det har de i själva verket gjort ända sedan 1920. Den långa erfarenheten kommer garanterat att ha en positiv effekt på deras nya märke. Dessutom har Footi ett team som konstant jobbar på att göra märkets barnskor extra bra, och som väljer ut färg, form och material med omsorg. De vet att barnens fötter förtjänar skor som inte bara är bekväma och hållbara, utan även snygga. Det innebär en hel del research, som teamet på Footi gladeligen gör!

Vad kan du förvänta dig från Footi?

Märkets första kollektion är för säsongen höst/vinter 2017, som började säljas i juli. För den som är intresserad av deras barnskor kommer tre kollektioner att komma ut om året: vår/sommar, höst/skolstart och höst/vinter!

Det betyder att du alltid kommer att kunna hitta snygga skor från ett märke som går att lita på – oberoende av årstid och väder. Vilka äventyr eller bus ditt barn än kan hitta på har Footi skorna som passar tillfället, i både ur och skur.

3 FÖR 2
Bronx Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Rub 1 Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Rub47 Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Rub15 Indigo
3 FÖR 2
RUB2-30 Red
3 FÖR 2
Sida 1 av 5

250 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK