Skor

189 träffar

Stylesnob skor är lekfulla och eleganta

Stylesnob skor är ett växande danskt varumärke som vågar satsa på det oväntade när det gäller material och design. Man gör ofta klassiska modeller i ovanliga utföranden.

En dansk framgångsberättelse med internationella inslag

Stylesnob är ett danskt märke som grundades 2003 av Vibe Bjerrehus. Från början satsade man brett på accessoarer men idag är Stylesnob sko det prioriterade området. Stylesnob säljs idag i många länder och ambitionen är att bli ett globalt modemärke. Det känns inte orealistiskt med tanke på hur snabbt företaget utvecklats. Efter att experimenterat med produktion av skor i flera länder satsar man idag på skor ""Made with love from Italy"". Vibe Bjerrehus har sökt influenser, utmaningar och möjligheter i flera delar av världen och bland annat drivit Stylesnob från Mumbai i Indien. Idag är hon dock tillbaka i Köpenhamn.

Stylesnob skor handlar om lekfullhet och kvalitet

Stylesnob är känt för sitt lekfulla formspråk och den speciella touch som karaktäriserar företagets alla produkter. Det är skor som sticker ut från mängden och som ska vara roliga att bära. Man strävar mot hög kvalitet i såväl produktion som val av material. Stylesnob ballerina är en mycket populär modell som finns i ett par olika utföranden och som passar till det mesta. Det är aldrig fel att ha ett par ballerinaskor från Stylesnob i handväskan. Stylesnob sandaler har också blivit populära då är både sköna och skönt uttrycksfulla. Stylesnob är skor för dig som är intresserad, inte bara av trender utan av att hitta ett starkt och personligt uttryck.

Rätt material för rätt sko

Stylesnob skor kan vara gjorda i många olika material. Företaget begränsar sig inte utan lägger stor energi för att hitta material med rätt egenskaper och ett utseende som passar de modeller som är under utveckling. Paljetter, metallbeslag, pärlor, äkta ormskinn, mocka och läder av hög kvalitet är bara några exempel på vad som kan ha använts i tillverkningen av dina skor från Stylesnob. Kunskap, internationella influenser och kreativitet genomsyrar Stylesnobs syn på material. Skor i flera olika material kan kräva lite extra omtanke och omvårdnad. I vår Footway blogg kan du hitta artiklar om skovård anpassad för olika material och skotyper.

Stylesnobskor online på Footway

Om du är på jakt efter en Stylesnob webshop med bra utbud kommer du att hitta många modeller från det danska uppstickarföretaget här på Footway. Vi har skor i eget lager vilket innebär att våra leveranser är mycket snabba. Dessutom bjuder vi på fraktkostnaderna såväl som på eventuella returer när du beställer från oss. Dessutom har du hela 180 dagars öppet köp.

Tulip3275 465
FÅ KVAR
Rub1 Deep Red
FÅ KVAR
Rub 21
FÅ KVAR
Stay In Line
FÅ KVAR
Nature 52
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

189 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK